• 529
    "mehmet özbek ile konuştum; "5 milyon € pazartesi sabahına oyunculara ödeme yapılması gerekiyor, biz bulmuştuk, yeni yönetim ne yapacak göreceğiz" dedi. mustafa cengiz geldi ama parası var mı? ne yapacak bilinmez. dursun bey planlıydı." demiş kişi.

    --- alıntı ---
    dernekler, olağan veya olağanüstü genel kurul toplantılarını izleyen otuz gün içinde, yönetim ve denetim kurulları ile diğer organlara seçilen asıl ve yedek üyeleri içeren ve dernekler yönetmeliği ek-3'te yer alan "genel kurul sonuç bildirimi" formunu doldurarak merkezinin bulunduğu mülki idare amirliğine vermeleri gerekmektedir. genel kurul toplantısında tüzük değişikliği yapılması halinde; genel kurul toplantı tutanağı, tüzüğün değişen maddelerinin eski ve yeni şekli, her sayfası yönetim kurulu üyelerinin salt çoğunluğunca imzalanmış dernek tüzüğünün son şekli, bu fıkrada belirtilen süre içinde ve bir yazı ekinde mülki idare amirliğine verilmelidir.

    kamuya yararlı dernek statüsü bulunan dernekler ile bilanço usulü esasına göre defter tutan dernekler genel kurul sonuç bildirimlerini derbis sistemi üzerinden vermek zorundadır. diğer dernekler ise merkezinin bulunduğu mülki idare amirliğine verebilecekleri gibi, istekleri halinde dernekler yönetmeliğinin 96'ncı maddesindeki şartları yerine getirerek derbis sistemi üzerinden de verebilirler.
    --- alıntı ---

    sayın küçük özbek önce yöneticilik yaptığı kurumun bağlı olduğu dernekler kanunu'na hakim olsun. bu bildirimi yapana kadar hala bütün sorumluluk kendilerinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın