resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14644
    hayvanlar gibi kıskanılan futbolcu.

    mesela mahallenizdeki tekel bayinin başındaki adamı düşünün: her konuda bir fikri olsun, her konuda konuşsun, adamlık, adamcılık oynasın, tekel dünyasındaki ünlülerle samimi olsun, ne biliyim dükkanına gelen kızlara kur yapsın falan filan. bu adamdan arda turan'dan nefret ettiğiniz kadar nefret eder miydiniz ? tabii ki etmezdiniz.

    arda turan yılda milyon eurolar kazanıyor, türkiye'nin en yetenekli futbolcusu, atletico madrid ve barcelona'da oynadığı için her konuda fikri olma hakkını, instagram'dan kızlara yürüme hakkını veya ünlülerle kanka olma hakkını kayıp mı ediyor ?

    size ne yahu size ne ???

    bunun tek açıklaması kıskançlıktır.

    sad but true.

    futbolculuğuna gelirsek; barcelona'da oynamadığı dönem fiziksel olarak arda'yı çok düşürmüş belli. 21 ocak 2018 bursaspor istanbul başakşehir maçı'nda sonradan oyuna girdiği kısa sürede tam oynaması gerektiği gibi oynamasına rağmen kendine hiç bakmamış barcelona'da kadro dışı kaldığı dönemde. yine de tek paslarla yılların tecrübesini ve oyun aklını sahaya yansıtıp clichy ve adebayor'la birlikte son 15 dakika takımını acayip rahatlatmıştır.

    oyun zekası her zaman yüksekti ama ispanya'da geçirdiği yıllardan sonra türkiye gibi zeka kıtı bir ülkeye gelince sahada gerçekten parladı. fizik kalitesini yükseltirse çok canlar yakar. hele atletico'daki prime zamanlarına yaklaşırsa aman aman...
App Store'dan indirin Google Play'den alın