resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1403
    açıkçası kendisine yapılan eleştirilerin büyük kısmını yersiz buluyorum. kendisinin görevi ayrılan bütçeyle belirlenmiş olan oyuncuların transfer görüşmelerini yürütmekti. öyle eleştiriler var ki sanki kafasına göre, teknik heyet tarafından istenmeyen oyuncuları istediği paraya almış.

    dikkat ederseniz son senelerde transfer görüşmelerini kulüp yöneticilerinden ziyade bağımsız menajerler aracılığı ile yapıyoruz. misal ahmet bulut. bu şekilde transfer yaptığımızda;

    - menajer veya menajerlerin elindeki belli başlı oyunculara mecbur kalıyoruz.
    - menajer kendisini düşündüğü için transferlerimizin dedikodusunu yayarak fiyatları artırıyor. haldun üstünel zamanında isimler çok yayılmadan ansızın biterdi.
    - menajer kulübü düşünmediği için gereken pazarlığı da yapmıyor ayrıca araya birden çok menajer veya komisyoncu giriyor.

    daha önce ahmet bulut başlığına yazmıştım, adam bizi sağlam söğüşledi çünkü onun yapacağı görevi koskoca kulüpte yapabilecek bir yönetici veya profesyonel eksikliği var. haldun üstünel veya başkası, bu görevi yapabilecek biri kulübe ciddi anlamda maddi katkı sağlar. şahsen bu ismin haldun üstünel olmasını isterim çünkü kendisinin galatasaray'ın çıkarlarını ön planda tutacağından ve komisyon işlerine girmeyeceğinden eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın