resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 306
    öncelikle bizi galatasaray tarihinin en visyonsuz, en misyonsuz, en plansız, en programsız ve en rezil başkanından kurtardığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim. hiçbir şey yapmasa bile şuan klübün başında olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

    şimdi sayın başkanım. size bir liste bırakıyorum. en temel yapmanız gerekenlerin listesi.

    1- gerçekten bu bir devrimse, dünya üzerinde yaşayan 40 milyon taraftarın galatasaray üzerinde hakkı olduğunu bazı kesimlere hissettirmeniz gerekmektedir.

    2- dünyanın en değerli arazisi olan galatasaray adasını tekrardan dünyanın incisi haline getirmenizi ve ivedilikle inşai işlerinin başlamasını, boğazın ortasındaki bir tesisten öte mimari anlamda zaha hadidin, richard meierin, mica ertegünün, mario buattanın, leonardo da vincinin gıpta ile baktığı bir mimari esere dönüştürmenizi istiyoruz. bizim gibi galatasaraylı genç mimarların maaş bile almadan canını dişine takarak desteğe hazır olduğunuda bilmenizi istiyoruz.

    3-amatör branşların ayağa kalkmasını, bu ülkeye modern sporları getiren galatasarayın tekrardan yenilmez armada olmasını ve yüksek bütçeli sponsorlarla dünyayı titretmesini istiyoruz.

    4- galatasarayın haklarının korunmasını ve galatasaray a savaş açmış olan türkiye futbol federasyonuna sert müdahalelerde bulunmanızı ve galatasarayın hakikaten sahipsiz olmadığını göstermenizi, ayrıca galatasaray hakkında yalan yanlış haber yapan basın yayın organlarını pataklamanızı istiyoruz.

    5- ali sami yen spor kompleksi alanını canlandırmanızı istiyoruz. buna uygun olan arazide 20000 kapasiteli bir spor salonu ve taraftar dernekleri kurmak ilk adımlarınız olabilir.

    6- galatasarayın yurtdışı pazarına tekrardan açılmasını ve cook adalarında bile yer alan galatasaray sempatizanlarının tekrardan galatasarayı hatırlamasını istiyoruz.

    bunların dışında olması gereken takviye transferlerini yazmıyorum bile.

    ilk yapılması gereken 90 lı yıllardaki galatasarayı geri getirmek. sonrası gelecektir.

    başarılar başkanım. 100 yıl yaşamanızı, sağlığınıza dikkat etmenizi ve yumruğunuzu sıkarak piyasaya adım atmanızı dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın