• 28
    az önce sonlanan maçta anett kontaveit karşısında carla suarez navarro nefis bir geri dönüş yaparak maçı 1-2 kazanmayı başardı.

    maç uzun ve kaliteli rallylerle çok keyifli başladı. kontaveit de keza...
    ilk seti 6-4 kazandıktan sonra 2. sette de 4-1 öne geçti kontaveit fakat öylesine bir düşüş yaşamaya başladı ki bu noktadan sonra, inanılmaz basit hatalar birbirini takip etti. maçı buraya getiren o müthiş groundstrokeları adeta toz olup havaya karıştı. navarro da rakibinin bu denli düşüşünden çok iyi yararlandı ve üst üste 5 oyun kazanarak seti 4-6 hanesine yazdırdı.

    final seti kafa kafaya gitti çok uzun bir süre. kontaveit, skor 4-4 iken, ikinci setin başındaki o inanılmaz oyunundan bölümler sergileyerek navarro'nun servisini kırdı. kendi servisine de tutunsa kariyerinde ilk kez bir grand slam'de adını çeyrek finale yazdıracaktı fakat yine basit hata laneti yakasına yapışınca servisini kırdırdı. sette skor 6-6'ya geldi. navarro servisine tutunarak 6-7 öne geçti ardından da servis kırarak seti 6-8 maçı da 1-2 kazanmayı başardı.

    carla suarez navarro; şu an başlayan ve eurosport'tan canlı yayınlanan magdalena rybarikova - caroline wozniacki maçının galibi ile çeyrek finalde eşleşecek.

    edit: wozniacki 3-6 / 0-6'lık setler sonrasında rybarikova'yı nefis bir performansla ve çok rahat geçerek carlo suarrez navarro ile çeyrek finalde eşleşti.

    az sonra rafa nadal korta çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın