• 29545
    --- alıntı ---

    bütün türk arkadaşlarım ve/veya takipçilerim:

    iki hafta önce fener* yenildiği zaman, bilinen sebeplerden dolayı nefret ettiğim koçunuzun yüzünde bir patlıcan postu paylaştım*. bu mor renkli patlıcan yunanca'da melitzani anlamına gelir ki bu aynı zamanda mor renginin de yunanca tercümesidir*... kesinlikle takımınıza yönelik bir şey değil... bu yunanistan'da, koçunuzun kızgın ya da üzgün olduğu zaman yüzünün aldığı renkle ilgili bilinen bir şaka.

    birkaç gün önce sizin panathinaikos'a karşı aldığınız galibiyet sonrası yaptığınız patlıcan paylaşımlarına karşı da hoşgörülüydüm ve onları birer şaka olarak gördüm.

    bunu saha içi mizah olarak kabul ettim.

    birçoğunuz ve benim yunan takipçilerim instagram hesabımı, asla kabul etmediğim ve onaylamadığım tarihi savaş yorumlarınızla hoşgörüsüz bir yere çevirdiniz.

    basketbol spordur, savaş değil!

    ama emin olun ki... bir kişi daha ailem hakkında herhangi bir şey dahi yazarsa*; türkiye'ye, evinize kadar gelir ve kanatana kadar sikerim.

    umarım yeterince açık olmuşumdur.

    en iyi dileklerimle,
    dimitris

    --- alıntı ---

    dimitris giannakopoulos
    panathinaikos başkanı
    ek: çeviri tarafımca yapılmış olup, metroda yolculuk esnasında gerçekleştirilmiştir. iki de biranın verdiği hafif çakır keyiflik ile hafif yanlışlar olabilir.
    kaynak: https://twitter.com/...s/954809339092570114
App Store'dan indirin Google Play'den alın