resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12641
    selçuk galatasaray'da oynadığı süre boyunca, mutlu olduğu zamanlarda hep iyi performanslar sergilemiştir. selçuk çok iyi bir ortasaha oyuncusu, çok iyi bir galatasaraylı bunu anlayabiliyorum. fakat selçuk 32 yaşında ve artık mesleğinde duygusallığa yer olmadığını anlayabilecek kadar tecrübeli olması gerekiyor. 32 yaşındasın, eleştirileri kulak ardı etmeyi bileceksin bu yaşta artık.

    elbette en çok selçuk eleştirilmek zorunda. selçuk galatasarayın evladı, galatasarayın kaptanı, b-a-m kabusundan sonra ortasahamızın umudu olan kişi kendisi. kendisine küfreden kişileri saymazsak, onu eleştiren kişiler selçuğun daha da kötü olması için eleştirmiyor ki, selçuk toparlansın, hep daha iyi olsun diye eleştiriyor insanlar.

    selçuğun oyun tarzına uygun insanlar ile daha da iyi oynayabileceğini düşünüyorum. selçuk uzun ve etkili paslar atabilen bir oyuncu. geçen sene uzun pas attığı oyuncu eren derdiyok idi. eren önüne yavaşça gelen topu bile kontrol etmekte sıkıntı yaşayan bir oyuncu, nasıl kontrol etsin selçuğun uzun paslarını. yasinin ve sinanın da top kontrol sıkıntısı var bence. şu an en azından selçuğun oyun tarzına yardımcı olabilecek bir mariano, belhanda, fegouli ve gomis var ve selçuk oynadıkça daha iyi katkılar sunabilecektir takımımıza diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın