resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3989
    tek esprisi takımın karşı kaleye belli bir hızda gittiği ataklarda (ne kontra ne set hücumu, atların tırıs koşu hızını düşünün) ceza alanına doğru koşuyu doğru zamanlamayla yapabilmesidir. ülkemizde bu ritm en çok kupa maçları ve geriye düşülen 60. dakikalardan sonra yaşandığı için o maçta çok verimliymiş gibi durur. ancak bir sonraki maç 11'e yazarsanız size hiçbir şey veremez. zira oyun kurmayı bilmez, çalım becerisi çok azdır, hızlı değildir, orta yapamaz.

    buna rağmen tırıs ataklarda ceza sahasına en doğru anda girip en doğru yerde durmayı iyi bilir. aslına bakarsanız cristiano ronaldo'nun son 3 yılda geliştirdiği kanat forvet oyunu da sadece bundan oluşur. bir bakıma yasin'in "ronaldo mu ben mi?" diye vikviklemesinde haklı bir yan var aslında :-) ( ronaldo başka pek çok şeyi de yapabilen bir isim ama farkındaysanız milli takım ve real madridde son yıllarda sadece şu bahsettiğim oyununu oynayabiliyor)

    kendisinden kanat oyuncusu olmaz, tekniği taktiği kanat forvet olmaya yetmez ancak her zaman bu tarz maçlarda istatistik yapacaktır. maçın güçsüz takımlara karşı oynanması değil, maç temposu önemlidir. yani takımların karşılıklı silahları çekip birbirlerine yüklendikleri maçlarda yasin pozisyona girer. ha, çoğunu atmaz o ayrı. olsun.

    bir de iticilikte çizgisinden hiç şaşmaz. bak bu da önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın