• 8
    küçük bi mantık hatası olduğunu düşündüğüm reklamdır.

    galatasaray kurulduğunda futbolcularımız bi süre ilk renklerimiz olan -bayrağımızın renklerinden esinlenerek- kırmızı-beyaz formaları terletmemiş miydi? daha sonra dönemin baskıcı rejimi tarafından kuşkuyla karşılanıp oyuncularımız sıkı takibe alındıktan sonra yeni bir renk arayışına başlayıp, şu an hali hazırda sahip olduğumuz renkleri beğenmediler mi? yani ben öyle biliyorum ama reklam filminde ali sami yen ve arkadaşları kulübü kurduktan sonra ingiliz formalarına hayran olup, bir renge sahip olmak için şişman yanko'nun dükkanına giderek turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı renklerini seçtiği görülüyor.

    ne vuruyonuz ya :(
    aklıma takıldı sadece :(

    edit1: ilk oynanan bir maç varmış 1906 yılı olması lazım. 2-0 kazanılmış,rum lisesinin takımıyla. o maçta kırmızı beyaz renkte giyilmiş ama tabi o dönemin formalarından bile uzakta,ev yapımı... o maçtan sonra zaten deşifre oldukları için, lige kırmızı beyaz formayla girmek istememişler. zaten lig yönetimi de bizi another team olarak kabul ettiğinden dolayı diğer takımlardan ayrılmamız için forma rengi olarak sarı-lacivert atamışlar. kalıcı olmamış tabii o da.

    edit2: yani ilk resmi maçlardaki formamız sarı-koyu lacivert parçalıymış.... becker mağazasından sipariş vermişler ingiltere'den.
App Store'dan indirin Google Play'den alın