resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1451
    harcanamayacak kadar değerli bir futbolcudur.
    galatasaray taraftarı da futbolcusunu 15 ocak 2018 galatasaray tuzlaspor maçı'nda yaptığı çirkin hareket nedeniyle çakal gibi bekleyen medyanın önüne atmamalıdır. etki ve tepki oranlı olmalıdır. hareket sonrası teknik heyet kendisini oyundan çıkarmıştır. muhtemelen takım içerisinde disiplin de sağlanacaktır. her ne kadar galatasaray'ın başında bulunmasından haz etmesem de fatih terim böyle davranışlara müshama göstermez. gerekli sertlikte kulağını çekecektir.

    ama feghouli gibi ligin kaderini lehimize değiştirecek bir futbolcuyu; muadillerinin bu ülkede, üstelik de resmi maçlarda defalarca yaptığı, üstelik de çok daha sertlerini yaptığı ve ceza almadığı bir hareket nedeniyle yok etmeye çalışmak galatasaray'a kötlük yapmaktır. evet amacın bu olmadığını, galatasaray'a yakışan oyuncular görmek istediğinizi biliyorum. ama formda bir feghouli 25-30 milyon eu değerindedir. galatasaray'ın mevcut mali şartlarda kolay kolay ulaşamayacağı kalitededir.

    bana göre madem çok sevdiğiniz hocamız için fatih terim adam eder mottosunu dilinizden düşürmüyorsunuz, işte size adam edeceği futbolcu. adam ederse galatasaray'a geri dönüşü feci kazançlı olur. ayrıca bu maçlardaki kusuru önceki maçlarda hakemler tarafından gördüğü oransız muameleyi de haklı çıkarmaz. sapla samanı birbirinden ayırdetmekte fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın