• 791
    bir bakıma galatasaray ile aynı sıkıntıları yaşayan kulüp. zamanında kendi seviyesinde olmayan oyunculara para saçtı. abartılı maaşlar verdi. şimdi de onlardan kurtulamıyor ve onlar da kulübe ayak bağı oluyorlar, gelecek transfer döneminde harcanacak parayı kısıtlıyorlar. yani tıpkı bizim gibi, zamanında* parayı o kadar kötü harcadılar ki, şu anda aldıkları oyunculara verdikleri paralar göze batıyor, bizim bu yaz döneminde* aldığımız oyuncuların parasının göze batması gibi. halbuki mecburduk almaya.

    orta sahaları top yapamıyor pogba olmayınca. bekleri eski kanat oyuncuları. defansın göbeğinde iki tane bekten bozma stoper oynuyor bazen. o kadar eksik ki takım 3-5 sakatlıkta mevkisi değişiyor herkesin. ne kadar tanıdık geldi değil mi?*

    yalnız yavaş yavaş durumu düzeltmeye başladılar. 2017-2018 sezonu ara transfer döneminde ilk hedefleri olan alexis sanchez'e çok yakınlar. daha da önemlisi onu bu yılki en büyük rakipleri city'nin avucunun içinden alacaklar. hem de bu transferde mkhitaryan'dan da takasla kurtulma ihtimalleri var. uzun zamandır konuşulan en yakın ikinci transfer hedefleri ise mesut özil. bu hamle de kendilerine inanılmaz bir güç katacaktır. hatta bu transfer de gerçekleşirse arsenal'in son yıllarda kadrosunda bulunmuş en iyi iki oyuncusunu sözleşmelerinin bitimine 6 aydan az süre kaldığı için bu devirde ucuz sayılabilecek fiyatlara almış olacaklar.(u: mesut sezon sonuna da kalabilir. bu şekilde bonservisi elinde olup, bedelsiz kadroya katabilirler. ) hatta bu iki oyuncu ile mou sevdiği 4-3-3 dizilişine de dönebilir. ancak yine de takımın beklerinin de yenilenmesi lazım, bir de bu süreçte martial'i elde tutabilmeleri.

    kendi akademisinden çıkan oyuncuya* 115 milyon £ verip geri alan takımdan*, gerçek bir şampiyonluk adayına dönüşmekteler. tabii ki bu kısa sürede olmayacak, zamana ihtiyaçları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın