• 163
    bu protestonun ilk haberini 19 mart 2009 galatasaray hamburg maçı ile esasında vermiştik. kapalıdan çıkan o uğultuyu herkes bilir hatta tayfa o kadar panik yaptı ki yapmayın etmeyin diye triplere girdiler ama nafile. köksal toptan ile rte'ye ilk soğuk duş orada geldi. maç oynanırken anons yapmak nedir lan? prens misin? padişah mısın? nereye geldiğini unutma tayyip efendi.

    ali sami yen arenanın açılışına gelirsek ise esasında bir kitle taraftar fena gaza gelmişti. bunların içinde ben ve bizim grupta vardı. çünkü yıllardır mecidiyeköy'de maça giden biri olarak yeni stadımıza taşınmak için yıllarca beklemiş bir de üzerine leş gibi bir yerde stadyumu* bir de üstüne biz olmasak sizin stadınız olmaz kafa yapısı. mecidiyeköy elimizden alındı arkadaşlar, bu tarihe not düşülsün. trafik problemi olur diyen bu bademler, oraya residence,otel,avm yaptılar. bunların allah filan korkusu yok. bunlar edilen beddular mutlaka bir yerlerinden çıkacaktır.

    back to topic

    tepkinin esas olayı akp'nin olayı showa dönüştürmesi. kendilerini yıkılmaz kale gören, biz her şeyden sorumluyuz mantalitesinden olan, allah'ın kuruşu yok diye demeç verenler o gün arkalarına bakmadan kaçtılar. zaten erdoğan bayraktar'ın dünyanın en salak konuşmayı yapması ile beraber stat yerinden kalktı. zurnanın koptuğu yer rahmetli özhan canaydın ile olan kısma gelince oldu. bir kısım insan erdoğan bayraktar'ın ne dediğini anlamadı çünkü tt arenada ki ses sistemi o kadar kötü durumdaydı ki ne dediği anlaşılmıyordu. eğer tam olarak anlaşılsaydı daha feci şeyler olabilirdi. çünkü batı vip bölümünde bulunan bir çok kişi çok fevri hareketler yaparak bu adama tepki gösterdiler. diğer insanlar ne oluyor lan modun da olayı anlamaya çalışıyorlardı. çünkü kimse ama kimse bu kadar küstah olup bizim yüzümüze karşı böyle konuşabileceklerini zannetmiyorlardı.

    sonuç; artislik yapmaya geldiler. iki adet ağızlarına tokatı yiyip gittiler. o gün maçtaydım, allah biliyor ne yaptığımı. bizi tehdit eden adnan polat'a kendimi ifşa eden mektup yazdım. adnan polat ne dedi; bu bir toplu organizasyondur. kameraları izlettireceğim. ulan namussuz sen kimi kime izletiyorsun?. ben yaptım, götün yiyorsa git beni polise ver. bak ben sana ne yapıyorum diye. zaten nefesi yetmedi. kongrede hayatının ezilikligini yaşadı.
    çok argo ama alem bir kere daha gördü gerçek galatasaray taraftarını.

    15 ocak 2011 protestosu büyük bir olaydı. zincirleme başlayan kazalar zinciri ile ilk önce adnan polat'ı koltuktan oldu sonra ünal aysal başkan oldu ondan sonra da fatih terim'i takımın başına getirtti. bizi ele geçirmeye çalışan kitle, her zaman olduğu gibi yaptıkları rezil planlama sonucu bizi ayağa kaldırdılar. bu olayda piyon adnan polattır. kendisi inşaat olayından yürümek için neler yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

    bugün ise aynı tehlike ile karşı karşıyayız. dursun özbek denilen şahıs, hükümetin maşasıdır. sırf florya ve riva ihalelerinden dolayı galatasaray'dan men edilmesi lazım iken yeniden 2. kere başkan adayı olabilecek kadar gözlerini karartmış bir galatasaray düşmanıdır.

    arkadaşalar,tarihi bilemeyen,geleceğini belirleyemez . güzel transferler, efsane hoca bunların hepsi hikaye. dursun özbek bunları taraftarın gazını alabilmek için yapıyor. ii. kere yapılması gereken bu protesto yapılmadığı için bugün başımızda dursun özbek gibi bir şahıs var. bunlar hep paralel hareketler, lisenin genç yıldızları twitter aleminde, kongre de güzel sözler söylesin,çıksın platform kursun yine bir şey değişmez. çünkü hepsi abilerinin karşısında ezik ve sessiz.

    olayın özü; devrim, taraftar ve tribün ile yapılır
App Store'dan indirin Google Play'den alın