• 54
    manchester city için aslında çok iyi sonuçlanmış maç. bu maç ne takım için yıkıma sebep olabilecek bir zamanda, ne de skorla geldi. zaten şampiyon olmaları garanti gibi bir şey. ayrıca artık ligde yenilmemiş olmak city oyuncuları üzerinde büyük bir baskı oluşturmaya başlamıştı ve oyunlarını etkiliyordu. onlar için yenilmemek, iyi oynamaktan daha önemli hale gelmişti artık. bu da oyunlarını etkiliyordu. bu maçla beraber böyle bir sorunları kalmadı. kendilerine karşı her takım artık bu şekilde oynayacak, düşüşe geçerler, bittiler kısmı da gerçekçi değil. ne her takımın elinde salah, mane ve firmino var, ne hepsinde bunu yapabilecek kondisyon var, ne de hepsinin hocası gegenpressing ustası jürgen klopp.

    liverpool içinse büyük moral oldu bu maç. hem oyunculara bireysel olarak, hem de takım için. ek olarak coutinho'yu kaybetmelerine rağmen güçlü olduklarını gösterdiler. ancak gerçekler de değişmedi tabii ki. 4-1 öndeyken bile puan kaybetme riski var liverpool'un, savunma ve kalecisinden dolayı.

    açıkçası bu maçta city'nin yenilmesi beni şaşırtmadı, çünkü form grafikleri düşüşteydi. 9 ocak 2018 manchester city bristol city maçı yakında yenileceklerine dair çok büyük sinyal vermişti. hatta tanıdığım bazı city taraftarları bu maçta yenileceklerini düşünüyorlardı, bekledikleri gibi oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın