• 5
    buraları umarım bol bol canlandırır, şenlendiririm. ilk günün gece seasında 1 numara nadal rod laver'a çıkıyor. ardından mütevazı (!) avustralyalılar hemen arkasına ev sahibi gavrilova'yı koymuşlar (kendisini geçen sene seyircisi önünde sinir krizleri geçirirken hatırlıyoruz. çok komik görüntüleri vardı youtube'da olmalı.) margaret court'ta da avustralyalılar mütevazılıklarını konuşturmuş.

    aslında birçok maç var tabi ama wta turu haricinde artık atp turda da slamlerle çeyreğe gelmeden top 10'dan 6-7 ismin elendiğini rahatlıkla görebiliyoruz. yine bir benzeri olacaktır. ilk 3 turda bir sürü 'ahhh o da mı gitti upsetleri olacaktır'. şaşırmayalım diyorum.

    bir de kısa bir not düşeyim. artık bizim tenisçilerimizi konuşmanın alemi var mı bilemiyorum. 2016'nın baş ve ortalarında 3-4 aylık dönemde çağla'nın gerçekten top 20'lik performansı vardı ama söndü gitti. atp ve wta herhalde son 15 yıldır ilk kez bu kadar zayıf ve ne olacağı belirsiz. şu haldeyken bile gs ana tablosu göremiyorsak raketlerimizi marcos baghdatis edası ile kıralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın