• 209
    hem oturmuş hem genç bir takım. dikkatinizi çekerim ki bu iki takım özelliği biraz yan yana zor gelir. takım planlamasının ve teknik direktör istikrarının mükemmel bir şekilde sağlandığı bir takımdan bahsediyoruz. kadro kalitesi ortada.

    lloris, vertonghen, alderweireld, dier, dembele, eriksen, alli, son, kane gibi oyuncuların zaten daha iyisini almaya gerek yok. tottenham bunlardan birini kaybetse daha iyisini bulamaz. bu noktada city'ye sattıkları walker de büyük bir kayıp. transfer ettikleri auirier ve eldeki mevcut trippier o boşluğu dolduramadı. sol bekte de mevcut vasatlık söz konusu. eğer transfer yapılacaksa beklere yapılmalı. takımın diğer noktaları rahatlıkla premier lig şampiyonluğuna oynayacak düzeyde. mauricio pochettino da bielsa ve guardiola'nın karışımı bir mantaliteye sahip bir hoca. göz kamaştırıyor ve çabuk öğreniyor. tottenham şu ana kadar kendisine sabretti, bence karşılığını da alacaklar. takım ilerisi için çok şey vaat ediyor.

    mevcut form durumlarına gelirsek çok formdalar. 2017 kasım ayını çok kötü geçirdiler. o aralar iyi olsalardı kusursuz giden city'ye bir rakip çıkabilirdi. toparladılar ama iş işten geçti. bu sene için ligde ilk 4'te kalıp şampiyonlar liginde çeyrek-yarı final kendileri için başarılı sayılacaktır. gelecek sene için kafa kafaya bir şampiyonluk yarışı vereceklerini ümit ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın