resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12609
    enteresan bir olaya konu olmus futbolcu. ya daha 4-5 ay once arda turan kendisi icin instagram'da resmini paylasip ''ama o bizim kaptanimiz'' demiyor muydu?*

    buradan su sonuclar cikabilir.

    1- ya arda turan ciddi sekilde adam satma potansiyeline sahip. dun ''kaptanim, kardesim'' dedigi adami bugun harcamakta tereddut etmiyor.
    2- ya arda turan kendisini galatasaray ile adi anilmasi icin, galatasaray'a ucundan da olsa bir sekilde dokunabilmek, ''bak ben galatasarayliyim'' pr'i verebilmek icin kullandi, atti. hatta belki de bastan beri oyle bir samimiyet yoktu, arda oyle gosterdi. amac taraftar tepkisini yumusatmak ve ''neyse arda galatasarayli neticede'' dedirtmekti.
    3- selcuk inan'in, fatih terim'in geri donusuyle beraber terim ile arasini duzeltmesi ve hatta yaninda yer almasi, imparator arda turan'i ofkelendirdi.* fatih terim'in surekli vurguladigi ''bazi oyuncular yuhlaniyor; ama biz oynatirsak taraftar bagrina basar.'' diye mesaj verdigi kisi selcuk inan hatta. burada bir yakinlik var ve twit atacak kadar terim kompleksiyle hareket eden arda, selcuk'u sildi. muslera da bu yonden olaya dahil oldu.
    4- selcuk inan; bilmedigimiz bir hareket ya da tavir cizdi ve arda turan ile iletisim koptu.

    4 benim gozumde en ihtimali dusuk olan olmakla beraber; diger 3 ihtimal baya baya mumkun gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın