resim
Gerardo Daniel Arteaga Zamora
Takım:Monterrey
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 5
    santos laguna forması giyen transfer edilirse taraftarın hep istediği scout transferinin gerçekleşmiş olduğunu düşündürecek isimdir.

    kendisini tanımam etmem ama genel algıda meksikalı bek oyuncuları fena isimler değillerdir. dengeli olmayı tercih ederler. hücum ve savunma yönünü iyi kotarırlar. genç olduğu için ne seviyededir şuan bilemiyorum. çokta bilgi yok hakkında henüz.

    ancak twitter'da meksikalı gazeteciler saat farkından dolayı gece girdikleri çoğu entry'de anlaşmanın bitmesinin an meselesi olduğunu, yaşananların soruşturma olmadığını "done deal" (transferi tamamlama görüşmesi) görüşmesi olduğunu belirtmişler.

    bir kaç inceleme yazısıda okudum kendisi hakkında maç başına %84 pas isabeti, 2.0 interceptions (pas arası), 2.8 tackle (top kapma), 1.4 clearance (uzaklaştırma) gibi bir ortalaması ve bunların yanı sıra 0.3 dribbling, %40 dribbling success (başarılı dribbling) yüzdeleri mevcut. bunlardan anlaşılan tabiki genel yetenekleri hakkında fikir vermez ama oyuncu şuan hücum konusunda pek iyi değil ama savunma kısmında daha oturaklı gibi bir beklenti yaratabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın