resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14580
    milletin kendisine neden kufur edip bela okudugu gayet acik olan futbolcu.

    adam diyor ki "yeaa kufur eden taraftari anlamiyorum, adam bize gelmedi iste, icten ice uzuluyor musunuz? he he"

    iste sorun burada. arda'nin basaksehir'e transferi bu ulkeye arda'nin besiktas, galatasaray veya fenerbahce'ye transferinden daha cok zarar veriyor cunku. bu cocugun hesabina basaksehir'den yatan her kurus bu ulkenin calisanindan, emek dökeninden, ter akitanindan cikiyor ve bu biz istesek de istemesek de bizden kesiliyor. istanbul'da sor bakalim insanlara "arda basaksehir'e gelecek, onun masraflarini karsilamak icin sizden 20 lira para kesecegiz aylik" diye bakalim kac kisi "kesin feda olsun" diyecek?

    sen böyle "ehe ehe adam bize gelmedi kiiii" diye sevindigin icin ulke bu halde. azicik kafani kaldirip, noluyor lan burada aloo demedigin icin bu haldeyiz. adam galatasaray'a gelmedi ama bize yuku daha fazla oldu. ben köpekler gibi calisiyorum, ayda bir dunya vergi öduyorum. bunlarin icinde arda'nin da parasi var. bana kimse anlatmasin sponsor, avrupa gelirleri, cengiz'i sattilar diye. toplasan 500-1000 tane taraftari olan, belediye'nin sirtindan gecinen adamlar, her macini full dolu tribunlere oynayan konya'dan, bursa'dan, eskisehir'den fazla para harciyor. daha iyi kadro kuruyor, barcelona'dan 15 milyon dolara oyuncu aliyor, yillik 7 milyon lira para veriyor. galatasaray taraftarisin diye kimse senden zorla para kesmiyor, zorla maca gitmiyorsun veya yapilan transferler sana yuklenmiyor ama basaksehir'in harcadigi her kurusun arkasinda bu ulkenin vergisini veren emekcileri var.

    gerci kime ne anlatiyorsam. he kardesim he.. icten icte bize gelmesini istiyorduk da basaksehir'e gidince uzulduk o yuzden sövuyoruz... beni de belediye'ye soyle ayda 10-15 bin lira maasla ise alsinlar madem. parasini da sen öde bir zahmet. sen böyle dar cerveden genis genis bakarsan olaylara bize semer vuran cok olur. iki lafi bir araya getirip cumle kuramayanlar tarafindan yönetiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın