resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14579
    bir arkadaş, fatih terim taraftar tarafından affedildi. arda da aynı yolda geçiyordu o neden affedilmedi gibisinden bir şey yazmış. gerçekten okurken utandım. fatih terim ile arda turan'ı aynı kefeye koymak abestir.

    galatasaray'ın 20 şampiyonluğunun 6'sını almış, avrupa kupası kazanmış, olmamışşları oldurmuş bir adam ile galatasaray'da gerçek anlamda hiçbir bok yapmadan kalacağını açıkladıktan 5 gün sonra takımı bırakıp giden ve sonrasında siyasetin en tepesindeki adamın yalakalığını yapan ve son 1.5 yıldır türkiye'de taraflı tarafsız her kesimin nefretini kazanmış bir adamı aynı kefeye koyamazsınız.

    700 küsur avrupa takımından hiçbirine transfer olmayı başaramayıp başakşehir'i tercih ediyor olması bu adamın gerçek anlamda vizyonunu gösterir. gerçi barcelona'ya gidip orada 2 yıl yatması bize vizyonu hakkında geniş bir bilgi sağlamıştı.

    ben abdullah avcı'nın sisteminde başarılı olabileceğini düşünmüyorum. geçen sene başahşehir oyunu daha çok 1. ve 2. bölgede kabul ederken bu yıl özellikle 2. ve 3. bölgede oldukça tempolu oynuyorlar. arda 1 yıldır top oynamıyor. ben 4-5 aydır idman yaptığını bile düşünmüyorum. avcı'nın hücum varyasyonlarını anlamaya çalışana kadar lig biter. ayrıca son 2 senedir söylüyorum, top bu adamın ayağına gelince dünya yavaşlıyor sanki. o kadar yavaşlatıyor oyunu, o kadar ağır oynuyor ki takımın bütün temposunu eritiyor. başahşehir zıpkın gibi takım. at gibi koşuyor herkes. hep tempolular. arda'nın futbolunun tam tersi.

    çok güzel bu başakşehir transferi. bir de başakşehir bu sene ilk ikide tamamlayamazsa bu 20 milyon eur bir yerlerine girer artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın