resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14504
    yeterince çalışmadığı için barcelona tarafından dışlandığı iddia edilen eski futbolcumuz;

    arda turan bu topraklarda yetişmiş en yetenekli oyunculardan biri. ancaaak messi ve diğer barcelonalı futbolcular yeterince çalışmadığı için arda turan'a tavır almışlar. messi'nin düğününe çağrılmaması, adeta mobbing uygulanarak barcelona'dan gönderilmesi bu iddiaların doğru olduğunu gösteriyor. katalan medyasında da çok ciddi kumar alışkanlığı olduğu yazılıp, çizilmişti.
    bir senedir doğru düzgün futbol oynayamadı. milli maçlarda fiziksel olarak hiçte hazır olmadığı görüldü. mental açıdan da bence hiç iyi durumda değil: (bkz: https://m.youtube.com/watch?v=IHp1kZ46HFA )
    babası yaşında gazeteciye uçakta, herkesin içinde saldırdıktan sonra "pişman mıyım? hiç değilim." diyip milli takımı bırakmıştı. yukarıda linkini verdiğim basın toplantısında arda'nın üslubu, vücut dili hiçte sağlıklı görünmüyor.
    hatırlarsanız bizden ayrılış sürecide sancılı olmuştu. felaket bir sezonun ardından fatih hoca tüm planlamasını onun üstüne kurmuşken, sezonun açılmasına az bir süre kala gideceğim diye tutturmuş, atletico'nun yolunu tutmuş ve bizi yarı yolda bırakmıştı. başakşehir'in çok ciddi maliyetlerin altına girip transfer edeceği yazılıyor.

    kısaca renktaşlarım; mental açıdan sorunlu, fiziksel olarak hazır olmayan, maddi açıdan külfetli bir arda turan'ın başakşehir'e transferi hem onun hemde bizim açımızdan en iyi seçenek olduğu ortada. olası arda turan transferi hele de fatih terim başımızda iken takımın altına dinamit koymakla eşdeğer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın