• 1
    özellikle futbol oynarken yaşanması muhtemel ani dönüşlere müteakip diz kapağının yerinden oynaması yahut çıkmasına bağlı olarak yaşanan kas ve bağ sakatlığı. bir hayat boyu terk etmeye biliyor bazen. kimi zaman da ameliyat ile ve fiziksel rehabilite desteği ile tam olmamak ile beraber çözüm üretilebiliyor.
    allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, ilk saniyesinden itibaren her anı korkunç bir hassasiyet. her sarsıntı, ufak bir kaykılma hareketi, hatta kendi sesiniz bile yaşadığınız acının katmerlenmesine sebep oluyor. özellikle muayene sırasında doktorun bacağınızı katlamaya çalışması anlatılır gibi değil. bir sürü acı yaşamışımdır şimdiye kadar fakat hiçbirini diz dönmesi ile kıyaslayamıyorum bile. ne kesik ne yanık, ne diş, ne baş ağrısı hiçbiri bu kadar büyük bir acı veremez, bir hayatı bu kadar zor hale getiremez. yere hiçbir şekilde temas edilemediğinden ve en küçük sarsıntının büyük acı vermesinden dolayı, koltuk değnekleri de pek bir işe yaramıyor çünkü sakat bacak denge kurulmasını imkansızlaştırıyor diğer bacağa güç binmek zorunda kalıyor ve bu da çok büyük bir yorgunluk yaratıyor.

    çok sevdiğim ronaldo'da kariyerinin henüz başlarında inter forması giyerken bu sakatlık ile boğuşmuş ama bir türlü yakasını kurtaramamıştı. canlı yayında kendisini izlerken tam 2 kez şahit olmuştum dizinin dönmesi ile yaşadığı acıya. meğer kaderimiz benzeyecekmiş tam da aynı yaşlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın