• 4
    dursun özbek'in söylediğine göre 35 milyon taraftarımızın 1 milyonu bunları kullanırsa deli rakamlar çıkacakmış. kendi beyanı.

    zaten turkcell'in kendi abone sayısı yaklaşık 35 milyon bir kere. bunların %35'i galatasaraylı olsa 11-12 milyon galatasaraylı yapar.

    kurumsal hat olan, akıllı telefon kullanmayan, galatasaraylı olsa bile futbolla alakası olmayan yaşlıları, aynı şekilde kadınları ve erkekleri de düş, nereden baksan yarısı da öyle gitti, kaldı mı sana 5-6 milyon.

    maksimum 5-6 milyonluk potansiyel içerisinden %20'ye yakın başarı ile paket satışı hedefleniyorsa ciddi bir fiyasko olur.

    ha app uygulaması işi olabilir ama oradan gelecek olan para önemli. orada yükleme sayısı çok olur. uygulamayı hemen herkes indirir. ben turkcell kulllanan gs'li olmayan tanıdığımın telefonuna bile indirtirim.

    yalnız o iş de fener'in yandex tıklama işine benzerse fiyasko olur.

    bu sebeple potansiyeli doğru kullanmak lazım.

    şu anda turkcell tarifeleri inanılmaz pahalı, taahhütüm bitiyor ve çok daha iyi fiyatlar aldım diğer operatörlerden. mevcut aboneleri korurken, yeni gelecek olan galatasaraylıları da teşvik etseniz, çok daha yüksek bir katılım sağlanabilir. bir kez de turkcell sürümden kazansın.

    turkcell'le olan sponsorluğu da destekliyorum bu arada. çok büyük ve global bir firma. bunun devamında forma, stat ismi gibi konularda da ilerleyen dönemde anlaşılabilir.

    10 yıllık türk telekom stat anlaşması zannedersem 2021'de bitiyor.

    vodafone'un beşiktaş'a verdiği destek malum, bu sebeple bile vodafone'a soğuk bakıyorum. gsmobile tarifeleri desen fiyasko. zaten neredeyse bitik şu anda o proje de.

    hayırlısı olsun bakalım. ben dursun özbek varken bu projeden çok para gelebileceğini zannetmiyorum ama yine de bakalım detaylar gelsin, daha da detaylı konuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın