• 4256
    futbol adina o kadar buyuk bir firsati teptiler ki; sanirim boyle sans onlerine bir daha cok zor gelir. bunu da tamamen galatasaray kompleksiyle yaptilar.

    soyle ki; bu sezonu saymazsak son 2 sezondur galatasaray piyasada yok. en temel sebepler maddiyatsizlik ve capsiz yonetim. 4. yildizi aldigimiz yaz butun transfer politikalarini bizim yildizi golgede birakacak bir kadro kurup, ses getirmek; gundem degistirmek adina yaptilar. robin van persie, nani, ba vs.

    bu para nerden geldi? stadin isim hakkini vs. satip; adeta tum kaynaklari kurutmak pahasina girdiler bu islere. kisacasi; vadesinden once cek kirdirir gibi onlerindeki yillarin paralarini bir seneye yiktilar. boyle bir hamle yapip da parayi sadece ismi kalmis, sisteme ve yapiya uymayan adamlara gomduler. terranao basta olmak uzere felaket yonettiler isleri.

    bugun; robin van persie bu donemin sembolu oldu. komedi gibi. adam ne oynuyor ne gidiyor; ustune rekor maasi cukkaliyor. bu buyuk masrafla kurulan takim ne yapti? 1 tane basarisi yok,1 tane.

    kacan sans ne? galatasaray'in bu kadar ortadan kayboldugu 2 senede; o kadar buyuk butcelerle adam akilli bir kadro kursaydi fenerbahce; sampiyonluk sansi yuksekti. besiktas falan bakmayin siz o rekabette tutunamazdi. bu da hem sportif basari + avrupa ve ligden buyuk maddi gelir + sampiyonluk sayisinda galatasaray'i gecme sansi demekti. allah'dan yine o efsane galatasaray kompleksleri ortaya cikti; biz 3. yildizi almaya yaklasinca her tarafi yildizli formayla oynatan kompleks burada da mantiga mani oldu ve bugun krizdeki fenerbahce cikti. rvp'yi getirdiklerinde bile ilk ima ettikleri sey wesley sneijder'dan iyi adam aldik yeaa oldu. simdi simdi ''biz bu herifi neden aldik ya; hakkinda o zaman sakatlik raporlari berbatmis zaten.'' diyorlar.

    bol kompleksler fenerbahceli arkadaslar.*

    http://fs2.directupload.net/.../150102/t49v72j4.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın