resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1227
    20 milyon euro teklifi doğruysa -umarım doğrudur- satılmaması gereken orta saha.

    osmanlıspor'dan galatasaray'a geldi, evet genel olarak iyi de olsa çok kötü olduğu dönemler de oldu, takımın formunun düşmesiyle o da düştü vesaire.

    ligin ikinci yarısına geçiyoruz. şampiyon olabiliriz ve bence düşük bir ihtimal değil. e bir de dünya kupası var önümüzde ve senegal dünya kupasına gitme hakkı kazandı. orada iyi oynama olasılığı da var.

    ortalama performansına 20 milyon euro veriyorsalar, şampiyon takımın on bir oyuncusu ve dünya kupasında iyi performans sergilemiş haline ne kadar verirler? 30? 40? bu rakamlar hayal değil.

    bu tür işlerde çok aceleciyiz. 20 milyon euro büyük meblağ değil. bruma gibi yeteneği 12 milyona sattık ve bence çok ucuza gitti bruma.

    güncel transfer piyasasını takip etmek lazım. artık 15 milyonlar, 20 milyonlar çok yüksek rakamlar değil.

    ve 20 milyona hem sol bek, hem orta saha ve hem de kanat alacağımızı düşünüyorsak eğer, çok büyük yanılgıdayız. alabilir miyiz? 5 milyona dahi üç oyuncu alabiliriz.

    ama kalite farkı diye bir şey var. 20 milyona alacağımız üç adamdan büyük verim sağlamak zordur, imkansız değildir ama zordur. iyi bir gözlemci ağı gereklidir ve bu da başka bir konudur.

    neyse; özetlemeliyim. 20 milyon euro teklif edildiyse satılmaması gereken, daha büyük fiyatlara ulaşma potansiyeli olan iyi orta saha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın