• 12
    fatih terim'in gelişiyle birlikte sözlükte de başlamış operasyondur.

    dursun aydın özbek kulübün başında olduğu iki sezon boyunca şampiyon devraldığı futbol takımımızı bir sezon 6. diğer sezon 4. yapabilmiştir. 2014'e kadar avrupa'da başarılı olan futbol takımımız dursun aydın özbek geldikten sonra hiçbir başarı sergileyememiş, gelenden gidenden 4 yemiş hatta bir sezon da mali problemler yüzünden avrupa'dan men edilmiştir.

    kadın ve erkek basketbol takımlarımızın başarılı gidişatını kademeli olarak bitmiştir. iki efsane koçumuz takımdan ayrılmak zorunda bırakılmıştır.

    her sezon sonunda istifası istenen bu başkan sezon başlangıçlarında sırf transfer yaptığı için buradaki arkadaşlar tarafından ince ince korunmuştur. geçmişte sözlük yönetiminin başlattığı #yönetimistifa tepkisinin başta nasıl desteklenip sonradan dursun aydın özbek transfer yaptıkça nasıl kösteklendiğini ilgili başlıktan inceleyebilirsiniz.

    (bkz: #yönetimistifa)

    şimdi de ''fatih terim geri geldiğine göre kenetlenmeliyiz.'' tadında bir fikir yürüyor ortalıkta. kenetleneceksek önce kulübü sağa sola peşkeş çeken başkanı değiştirelim. kendi ellerimizle bir yıldırım demirören yaratıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın