resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9066
    arkadaşlar demirören pisliğin teki olabilir ama aysal'ın ona açık açık "isterseniz ocak'ta terim'i tamamen milli takıma verir başka hoca buluruz" dediği de açıkça ortada yahu. bunu hem terim hem de demirören defaatle tekrar etti. aysal böyle demese böyle bir yalanı uydurmak demirören'in aklına bile gelmez zaten, mevzu gayet aşikar.

    ayrıca kendisi yalan konusunda demirören'den geride kalmaz. terim'le mesajlaşmalarını rok isimli şahsa servis ettikten sonra, "benim haberim yok, toplantıya girerken telefonumu dışarı bırakmıştım, oradaki görevliler sızdırmış" gibi absürt bir açıklama yapmıştı. şirket çalışanları koskoca ünal aysal'ın cep telefonunu kurcalayıp şahsi mesajlarını dışarı sızdırarak suç işleyecek ve ünal aysal buna seyirci kalacak? tv programında "eh işte almış sızdırmışlar mesajları, olur böyle şeyler" diyecek? yok ya?

    ünal başkanı severim sayarım ama terim'in ayrıldığı dönemde en büyük kabahatli kendisidir. şenol güneş bile iki sene şampiyon olunca başkana ayrı medyaya ayrı trip üstüne trip yaparken türk futbolunun en başarılı adamına sıradan bir td muamelesi yapıp aşağılayamazsın, aşağılarsan o da kendi meşrebince sana ceza keser.

    sonra yeni hocana devre arasında 10 transfer de yapsan terim'in yerini dolduramazsın. çünkü futbol, ticaret değildir. dinamikleri çok farklıdır. "cv'si kabarık hoca getiririm, büyük transferler yaparım, başarılı olurum" sanırsın ama hava alırsın. volkswagen a.g. ceo'su işten ayrılsa, yerine başka ceo getirirler, bütün işler tıkır tıkır yürür. ama bayern münih yöneticileri, heynckes emekli olduktan 3 sene sonra evine kadar gidip "dön hocam" diye yalvarır. futbol, bir business'ten çok daha fazlasıdır, bir kimya meselesidir.

    aysal "evet, terim konusunda hata yaptım" diyemediği için mecburen laf salatası yapıyor. aslında o da her şeyin farkında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın