resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9058
    "birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde" ile başlayan cümleler bana, soma madenci katliamı'ndan sonra "bari bugün siyaset yapmayın" diye ortalıkta dolaşan beyinsizleri hatırlatıyor. eğer gerçekler konuşulacaksa bunun yer ve zaman kısıtı olmaz. pisagor, galileo, kopernik, darwin, engels, marx (uzar gider bu liste) hep gerçekler hakkında konuştular ve linç edildiler. hala da ediliyorlar. bunlar "birlik beraberliği bozmayalım" deyip gerçekleri konuşmaktan vaz mı geçselerdi? "aman tadımız kaçmasın" zihniyetiyle tozu, pisliği ne kadar halının altına süpürebilirsiniz?

    ünal bey'in dünkü açıklamalarının gerçek olan kısımlarının altına imzamı atarım. nedir bunlar?

    -baskın seçim
    -riva, florya
    -galatasaray'ın uefa'dan ceza yemesinin nedeni
    -kendi yönetiminden önceki ve sonraki borç durumu

    bunların hepsi kulübün mali ve idari yapısına ilişkin şeyler. bunların gerçek olduğuna inanmayan herhangi bir galatasaraylı yoktur sanırım. fakat... mali ve idari bakımdan söyledikleri her ne kadar gerçeği yansıtsa da ünal bey'in fatih terim'le yaşadığı sorunlar hakkında söyledikleri bir kere kronolojik sıralama açısından mümkün değil. defalarca yazılmış olan şeyleri tekrar tekrar yazıp zamanınızı çalacak değilim. ünal başkan bilhassa fatih terim konusunda büyük hatalar yapmıştır. -kendisinin de kabul ettiği üzere- hem görevdeyken hem de dün yaptığı açıklamalarla.

    ben ikisinin de iyi birer galatasaraylı olduğunu biliyorum. umarım araları düzelmese bile kırgınlıklarını bir kenara bırakıp galatasaray camiasına zarar vermezler. çünkü unutmasınlar ki galatasaray ikisinden de fersah fersah büyüktür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın