resim
El Hadji Baye Oumar Niasse
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Senegal
  • 711
    bu adamı akhisar da izlerken keyif alıyordum. hem hikayesi hem de sempatik oluşunun da etkisi vardı bunda. neden akhisar'ı izlediğimi merak eden olursa, o zaman ligdeki eli yüzü düzgün, doğruları yapan her şeyden biraz daha düşük seviyede yapan bir takımdı. öğle maçları olurdu ve ben de işim yoksa maça veya özer'e denk gelmişsem izliyordum.

    neyse niasse çevip, çabuk ayaklı bir oyuncu olduğu için hareket halindeyken rahat hareket edebiliyordu. özellikle geniş alanda daha rahat etse de dar alanda da hareket halindeyken topla buluşmuşsa topu kurtarabilir, dönebiliyordu. tabi karşısındaki oyuncu da önemli. yani seviye değiştikçe ondaki meziyetlerin kendisi yeterli olabilir belki ama seviyesi yetmeyebilir. bilemiyorum, belki de everton'da bu yüzden tutunamadı. everton da takip etmedim bilemiyorum.

    zaten ölçme değerlendirme böyle bir şey. bir sürü parametreyi hesaba katıp size iyi uyuyor mu onu hesaplamaya çalışmak. zor da bir iş. örneğin beşiktaş bayern karşısında iyi bir oyun ortaya koyabilir. o 2 maçlık bir dönemdir. ancak o 2 maça bakarak beşiktaş almanya liginde şöyle kötü olur veya şöyle iyi olur diyemezsiniz.

    neyse niasse'ye gelirsek, bizim lig için böyle izlenesi karakterlerden biriydi. keşke ingiltere'de başarılı olsaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın