resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9056
    yaptığı açıklamaların zamanlaması gayet doğruydu, kritik seçim öncesinde konuşmayacaksa ne zaman konuşacak bu adam? avrupa'dan alınan men cezasının sebebini en ince ayrıntısına kadar anlattı, seçim arefesi dursun özbek'in kucağına bombayı bıraktı. dursun özbek fanboylarının dilinden düşmeyen "kulübü batırdı" iddialarına da rakamlarla cevap verdi, belgeleri duruyor açıp göstersinler dedi. ayrıyeten hataları olduğunu kabul etti, fatih terim'den umutlu olduğunu şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu söyledi. bir de yanlış bir zamanlamayla fatih terim'in ayrılık sürecini anlattı, ki ben şeffaflığına inanıyorum. ayrıca bu konuyu ilk eşeleyen imza töreninde "nerede kalmıştık derseniz, antrenmanda derim." diyen fatih terim'dir.

    fatih terim'in geri dönmesine ben de herkes kadar sevindim, ben de herkes kadar umutluyum. ama fatih terim'in şuan başımızda olması ayrılık sürecinde aslan payının kendisine ait olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.

    tabi ki ünal aysal'ın söylediklerine inanmayabilirsiniz, zira ortada yazılı bir belge yok. fakat ünal aysal'ın söylediklerini çürütmek için yıldırım demirören gibi bir yaratığın sözlerini esas gösteriyorsanız en hafif tabirle art niyetlisinizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın