• 57
    twitter'da denk geldim. bir süre sosyal medyadan kaybolduktan sonra yine dönmüş genel kurul üyesi. ben dahil pek çoğumuzun galatasaray için bir şeyler yapacağını sandığımız, oysa ki konuşmaktan, tweet atmaktan öte geçmeyen boş bir diğer genel kurul üyesi. bazı insanlara gereğinden fazla değer verdiğimizi anlayınca kahroluyorum. kendisine sağlam sempatizan topladı sanırım. yakında milletvekilliği için aday olur mu acaba?

    ne oldu o kadar imza? ne oldu genel kuruldaki muhalifler? nerede büyük başkan adayınız?

    aysal'ın 9 ocak 2018 açıklamalarından sonra şöyle bir şeyler karalamış:

    https://twitter.com/...s/950808969194430464

    kendisine göre terim şu an güçlü olduğu için aysal'ı eleştiriyormuşuz ve insanımız bu sebeple omurgasızmış. yavaş ali efendi. avukat olduğundan fizik ile aranın iyi olmadığını anlıyorum ama zaman boyutunu iyi analiz etmek için biraz düşünebilmek yeterli. bugün a diyen insan yarın bambaşka bir şey görüp fikrini değiştirip b derse omurgasız olmaz. zamanla fark edilen şeylere rağmen sürekli bir adamın arkasına takılıp devamlı a diyen sabit fikirliler esas art niyetlilerdir. aysal size göre yalan söylemiyor mu? hep mi doğru konuşur?

    diğer bir takım tweetlerini de incelerseniz pek sağlam pabuç olmadığını rahatlıkla anlayacağınız kişi.

    edit: sadece klavye başında olmayıp tribünde ve pek çok hareketin içinde sokakta, florya'da yer aldığım için; ayrıca kendisini sadece attığı tweetler itibarıyla değil tribünde, sokakta geçirdiğimiz zamanlardan ve konuşmalarından tanıdığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. eleştiri, hoşunuza gittiğinde yapıcı; gitmediğinde düşmanca oluyorsa eleştiriden anladığımız şeyler aynı değil. bu da benim sorunum değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın