resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9045
    hayatta herşeyin bir sebebi var !:

    ünal aysal ve fatih terim'i 4 yıllık fetret devrinden ötürü eşit derecede sorumlu tutuyordum ta ki dün akşama kadar. ünal aysal ortada herhangi bir sebep yokken iktidarın borazanı olan bir kanala çıkıp galatasaray'a zarar verecek açıklamalar yaparak itibarını ve saygınlığını zedeledi. fatih terim'le ilgili konuyu geçiştirecek politik bir cevap verebilirdir. 70 küsür yaşında bunca tecrübeye sahip bir adamın ağzından her lafı bir sebeple ettiğine inanırım. teirm'le ilgili yaptığı bu son derece provakatif ve galatasaray'a zarar vermekten başka hiçbir şeye yaramayacak olan bu açıklaması beni son derece rahatsız etti.

    açıkça kendini bilerek kullandırttı. amacı yeniden başkan olmaksa bunun yolu bu olmamalı. amacı iktidar ile iyi geçinmekse bunu terim'e veya galatasaray'a trt1 kanalı üzerinden vurarak da yapmamalı.

    sebebi her ne olursa olsun; beni de fatih terim'in galatasaray'ı çalıştırırken, üstelik sezon başlamışken, üstelik şampiyonlar ligi devam ederken tüm galatasaray taraftarının ve camiasının itirazlarına hatta olanca nefretine rağmen gidip de demirçren denen ..... ile o fotoğrafı vermesi, milli takıma gitmesi inanılmaz üzdü, sinirlendirdi, yaraladı... benim gibi milyonlarca taraftarı da da yaraladığı için yıllardır bir türlü hazmedemedik.

    fatih terim niye böyle bir teklife evet dedi? galatasaray'da mutsuz muydu? ünal aysal ve etrafındakilerin yarattığı ortamdan hoşnut mu değildi? kuyusunu kazdıklarına dair duyumlar mı alıyordu? durduk yerde en yakınındaki albayrak ve dürüst'ün tasfiye edilmesinin kendisine yönelik bir komplonun ilk adımı olduğunu mu düşündü? başkan beni bir şekilde pasifize edip, ayarlarımla oynayıp zayıf anımda beni nasılsa kovacak; o hamle yapmadan ben hamle yapayım mı dedi?

    bunların hepsi veya bir kısmı doğru olabilir. ünal aysal hata etti, iyi giden bir makinenin ayarlarını kurcalayarak; albayrak - dürüst - terim kombosunu bozarak. ama belki onun da kendine göre haklı sebepleri vardı. etrafındakilerin gazına geldi ya da kendince bir takım şeylerden rahatsız oldu vs... terim'in de kendince haklı sebepleri vardı milli takıma gidip demirören gibi sonraları onu da arkadan bıçaklayacağı kesin olan tamamen gücün ve iktidarın görevli memuru gibi o koltukta oturan birine inanarak veya istemeye istemeye inanmak isteyerek. yani kendini mecbur hissetti, boşta kalmaktan, gözden ve gündemden düşecek olmaktan korktu ve acele karar verip ötesine berisine bakmadan futbol direktörlüğü gibi içi boş bir mecraya adım attı. nitekim olmadı. olmayacaktı da zaten. eminim o da pişmandır. belki onun için en doğrusu bekleyip ya kendi istifa etmeliydi ya da kovulmalıydı. o zaman şimdikinden çok daha yüksek bir itibarı olurdu.

    geçmiş geçmişte kaldı. bugün yaşadıklarımız yaşamak zorundaydık böyle olması gerektiği için böyle oldu. tabi ki o kombo bozulmasaydı eminin tarih bugün farklı yazılacaktı. artık buradan geriye dönmenin manası yok. bu ikilinin yaptıkları hem kendine ama daha çok da galatasaray'a zarar verdi.

    artık tarih tekerrür etmesin. artık galatasaray geçmişteki hatalardan ders alsın. artık kişiler kendi egoları yüzünden kuruma zarar vermesinler ve artık şampiyonla ligini kazanalım. çünkü ben , biz sıkıldık bu senaryoyu izlemekten. yorulduk. aynı filme tekrar dayanamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın