resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9042
    dün akşamki açıklamalarına dair taraftarın bir kısmının saçma bir refleks ile boş tepkiler verdiğini görüyorum.

    konuşmasının içeriğine getirilen eleştirileri bir kenara koyarak, "şimdi zamanı mıydı", "bu kritik süreçte ne gerek vardı" gibi içerikten bağımsız iyi ya da art niyetle yapılan boş tepkiler görüyorum.

    ne kritik süreci, ne zor zamanı arkadaşlar? seçim öncesi çıkıp çoğunluğu kendi dönemi ve kendinden sonraki yönetimlerle ilgili olan bir söyleşi yapıldı.
    burada sanki sezonun son 3 haftasındayız, derbi öncesi deyiz ya da avrupa maçı öncesiyiz gibi saçma salak yorumlar dönüyor. devre arasındayız alo? en yakın maç ne zaman?

    her olayda; yolsuzlukta, skandallarda "ülkemiz zor dönemlerden geçerken bu yapılır mı? terörüstlerle aynı saflarda yer alıyorsunuz. bütün dünyaya kafa tutarken biz" diyen "ülkenin istikrara ihtiyacı var, susun" diyerek öbek öbek sıçanlar gibi ne biçim argüman bu?

    ulan seçim var 3 güne, seçim. başkan değişecek ya da bu zulüm devam edecek. bu seçimin alınması kararı takımı galatasaray'ı etkilemiyor. ama eski başkan çıkıp tak tak konuşunca "şimdi zamanı mı?".

    aysal başkanken kritik maçlar öncesinde basın toplantısı düzenlemek, başkan değilken arkasından sallamak, hatta son geldiği basın toplantısında "beni idmanda kovdular ben orada kaldım" diyebilen, eski defterleri açarak galatasaray'a zarar vermedi, bu açıklama verdi.

    bir kesim "yok yabdı, köprü yabdı" kafasında terimci. onlar biricik hocalarının galatasaray'ı nasıl sattığını, iktidar ve koltuk için galatasaray'la tüpçünün yanında taşak geçmesini, galatasaray'ın başında hocası varken hala şampiyonluk şansı varken takımın başına gelecek iddialarına" dönelim bakarız" demesini görmek istemiyor. onların zaten ne olduğu belli. önceki entrylerinden ve üsluplarından bu rahatlıkla anlaşılıyor. o omurgasız tabana zaten bir şey anlatmıyorum.

    ama sen iyi niyetli galatasaraylı kardeşim. sen ki terim'i ve yaptıklarını hazmetmekte zorlanan ama galatasaray için deyip sineye çeken sen. sen nasıl bu kafada olabiliyorsun şaşırıyorum. dün belki de kongreyi etkileyecek bir çıkış yaptı aysal. mustafa cengiz i desteklediğini açıkladı. bunun üstünde duracağına, hesabını hiç vermediği geçmiş hatalarının yok sayılmasını ve her fırsatta aysal'a sallayan, olayların hep istediği gibi hatırlanmasını ajite ederek zorlayan birilerinin peşinden gidiyorsun.

    daha önce de söylendi, ben de söyledim. aysal terim ile denk değildir. zaten böyle bir yarışma yok. ama camiada her türlü ihaneti yutan ama nedense her suçu da bir başkana bağlayan kitle var. ailesine dik uzatmaya varan ısmarlama haberler yapılan bu başkan çıkıp sorulan sorulara gayet efendi naif şekilde cevap verdi. bu başkanın konuşmasından canı yanan ya geçmişte yediği naneleri unutturmaya çalışan ya da o naneyi sorgusuz sualsiz yuttuğu halde karnı ağrıyanlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın