resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9041
    açıklamaları zamansız olarak değerlendirilebilir buna saygım var. programın ise son 1 saatini izleyebildim. bu kadar linç edilecek bir durum göremedim. terim konusunda söyledikleri ise gerçekten şok edici. terim'in "başkanın haberi vardı" sözlerini taça atmış. demirören biz terim'le 4 maçlık konuşmamıştık demiş ki bu gerçekten enteresan. asıl vermek istediği mesaj olan "mayısta seçim" ise terim konusunda yaptığı açıklamalar neticesinde gölgede kalmış. kimi güvendiği kişilere güvenerek hata yaptığını belirtmiş. sanırım burada şair bülent tulun'dan bahsediyordu.

    açıklamalrda ayrılış süreciyle ilgili olarak divan kurulundan hiç bahsetmemesi ise bir diğer dikkat çekici husus. bilmiyorum benim izlemediğim 1 saatlik bölümde var mıydı yeşillendirebilirsiniz. divan kurulundan hiç bahsetmemesi ve mayıs'ta seçim vurgusu bazı kapıları kapatmadığını gösterir.

    onun dışında polat dönemi, batırdı muhabbeti ve borçlar konusunda bin kere dile getirdiklerimizi tekrarladı.

    umarım mayıs'ta tekrar başa gelir ve global galatasaray vizyonunu gerçekleştirir. tarzıyla üslubuyla gelmiş geçmiş en klas galatasaray başkanlarından. zaten 2 tane var böylesi. birisi faruk süren bir diğeri de kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın