resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9038
    9 ocak 2018 tarihinde trt'de katıldığı programda çok önemli şeyler söylemiştir.

    fakat söylediği onca önemli şeyden taraftarın takıldığı tek konunun terim ile alakalı mesele olması beni bu ülkenin geleceği hakkında umutsuzluğa düşürüyor.

    kimsenin umru olmadı. galatasaray'ın elinden riva ve florya alındı. borçlarımızı 4-5 defa kapatabilecek araziler bunlar. üstelik bir defa bile kapatamayacak şekilde alındı. işin içinde hükümet de olduğundan yeterli bir üslupla bundan bahsetti. o arazileri neden gayrımenkul yatırım ortaklığı ile değerlendirmediğimizi sordu ki ben de bunu hep ama hep merak etmişimdir. zira mevcut formülden çok daha fazla kazandıracak bir formüldür. nedenini anlatmıyorum, çünkü gördüğüm kadarıyla bunun için kendimi yormama gerek yok. zaten kimsenin umrunda değil.

    bakın bu gün ünal aysal'ın dursun aydın özbek'in galatasaray bilançosuna nasıl ek 50-60 milyon eu zarar yazıldığını anlattı. medya bundan nedense hiç bahsetmiyor. (bkz: #2324060) programı izleyen kaç kişinin umrunda onu da çok merak ediyorum. varsa yoksa terim.

    peşinde olduğu projelerden bahsetti. bu projeler ayrıca neler kaybettiğimizin de resmidir.

    galatasaray taraftarı varsa yoksa 2 golün, 3 galibiyetin peşinde. o yüzden de takımı, aynı üretemeyen türkiye gibi mali açıdan batmaya mahkum. türk halkının bir kopyasıyız. neyden mahrum kaldığımız umrumuzda değil. nitekim bu taraftar gelen 2-3 galibiyet sonrası dursun aydın özbek'çi de olmuştu. kimse kimseyi kandırmasın. #yönetimistifa başlığının sabitlenmesi meselesinde yaşananlar da ortada. hatta açıp başlığın içerisinden bile okuyabilirsiniz. bu gün yapılan da aynı şey...

    bırakın amk terim yönetecek zaten takımı. kongreye odaklanın.

    ünal aysal elbette terim ile ilgili sorulara cevap verecekti. kötü ne dedi ki terim hakkında? hepimizin bildiği şeyleri söyledi. amacı terim'i rencide mi etmek. elinde o kadar malzeme vardı ki... bana göre hep uzlaştırıcı mesajlar verdi. ama şunu da diyebilirdi. fatih terim daha 4 ay önce ateş püskürüp sezon sonunda konuşacam dediği federasyonla bizden habersiz pazarlıklar yapmış. milli takımı kullanarak, hassas duygularımızdan faydalanarak aldığı izni galatasaray düşmanlarıyla ve galatasaray'a karşı kullanmış, camiayı zor durumda bırakmıştır. bunu yaparken de sözleşme uzatma teklifimizi reddetmiştir. biz terim'i kovduk. ilkelerini yitirmiş bir insandı. nitekim milli takımda silahlı magandaları koruyacak, bodrumdan kalkıp çeşme'de mekan basacak bir insan haline gelmiştir. zaten federasyon da sözleşmesini topluma örnek olamaması ve milli takımın imajını zedelemesi nedeniyle feshetmiş ve tazminatını vermemiştir. bunlar bir galatasaray efsanesine yakışan hareketler değildir.... diyebilirdi. daha da sert konuşabilirdi. fakat galatasaray söz konusu olunca kırgınlık, küslük yoktur dedi.

    bu gün neden dursun aydın özbek'in yanında 300, 500, 1000 rakamı yok biliyor musunuz? riva ihalesinde devlet karımızın yarısı, ihale yapıldıktan sonra arazinin imara açık alanını düşürüp, en iyi teklifi veren firma kaçırıldıktan, ihaleye fesat karıştırıldıktan sonra neden bu mesele kimsenin sikinde olmadıysa işte ondan yok.

    aklınız gidiyor racon kesen adam görünce. he evet amk başka galatasaray yok. başka galatasaray yoku demirören ile vals yaparken de düşünecekti terim...

    amacım bunları gündem yapmak değil. benim amacım 3 gün sonra yapılacak seçim ve dursun aydın özbek'in hatalarıdır. 3-5 yanlış transferden bahsetmiyorum ben. onları doğru dürüst eleştirmedim bile... 2 milyar dolarlık arazileri 400-500 milyon dolar kazanamayacak şekilde elden çıkaran bir rant kuklasından bahsetmek, geleceğin galatasaray'ından bahsetmek istiyorum ben. ünal aysal'ın basket takımı ile ipleri can topsakal'ın eline bırakılmış basket takımından bahsetmek istiyorum. basket takımının şirketleşmesinden, salondan, otelden falan bahsetmek lazım. gün bunun günü. ama kendilerini terimci diye ayırmış kitle fırsat buldu saldırıyor. evet fatih terim'in hastag'ini hatırlayın. çünkü başka galatasaray yok. ünal aysal önemli bilgiler verdi. düşman gördüğünüz için umursamıyorsanız da hata yapıyorsunuz. bu gün onları konuşalım azıcık. bunlar şampiyon olmaktan daha önemli...

    siz yine ünal aysal'ı sevmeyin. başkan olmasını istemeyin. ben de istiyor muyum emin değilim. ama söyledikleri önemli. bunları konuşmak, gündemi bunlarla belirlemek lazım. kongre en geç 20 ocak'ta bitecek. ondan sonra terim'i bol bol konuşuruz. hatta konuşmayız. bırakırız adam işini yapar. çünkü konuşmak galatasaray'a zarar veriyor.

    kısa vadede başarı o kadar da önemli değil. ama madem öyle umarım 2-3 sene şampiyon oluruz da çok mutlu olursunuz... çünkü tek umursadığınız bu. galatasaray'ın geleceği kimsenin umrunda değil malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın