resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9008
    maalesef galatasaray'da kanıksanmış bir hastalık daha var. en olmadık zamanda piyasaya çıkan eski yöneticiler. ünal aysal'da bu modaya uyarak birdenbire ortaya çıkan vasat yöneticiler gibi ortaya çıkmıştır. bunu zamanında fatih gökşen bolca yapardı. şimdi de sıkça nazifoğlu yapıyor. ara ara yapanlar da var. sanırım adnan öztürk de o kıvama girdi artık.

    ünal aysal'ı çok severim. terim'in gidişinde haklı olduğunu düşünmüştüm. hala da düşüncem değişmedi. eleman olayı dahil ki ortada sorun olacak bir durum yoktu. kulüp bünyesinde ki herkes bu kulübün elemanıdır.

    yaşananlardan sonra terim'in bir daha gelmemesini isteyenlerdendim. takımın şu an ki durumunun terime ihtiyacı olduğunu kabul ederek yaşa galatasaray dedik. hocayı gidişinden dolayı istemesek de kabul ettik, destekleyeceğiz dedik.

    bütün olanlar aysal'ın hocayı tavır alan açıklamalarını, özellikle hoca'nın gelişinden sonra yapmasını haklı kılmıyor nazarımda. zamanlamasını hiç ama hiç doğru bulmadım. neresinden bakarsan bak yanlış program oldu. özellikle bu akşam yapılmasının sebebini çok komik bir şekilde açıkladılar yersen. altında başka şeyler yatıyor gibi. zaten herkes tarafından yenmeye çalışılan terime bir darbe de içerden, zamanlaması çok manidar bir şekilde geldi. galatasaray'ı gerçekten sevdiğini düşündüğüm aysaı'ın bunu yapmaması gerekirdi. iyi niyetle bakarsak da alet olmamalıydı. ben bu saatten sonra hocanın arkasında daha fazla durmamız gerektiğini düşünüyorum.

    yaşanan son gelişmeler, çapsız yazar bozuntularının saldırıları, tff-terim savaşı ve son arda olayları nedeniyle eminim hoca çok doludur ve en büyük savaşını bu sezon verecek. ben sözleşmesinin kısa olmasının da sebebini ya devam ya tamam diyeceği şekilde ayarladığını düşünüyorum. özetle hoca ya emekli olacak, ya yine imparator olacak.

    ama sonucu ne olursa olsun sen hep imparatorsun ve öyle kalacaksın. allah yardımcımız olsun.

    edit: ekrana çıkıp dursun'un başkan olmasını izlemediğini sananları ortaya çıkarmış, üstüne düşeni yapmış yine gönülleri fethetmiş anlaşılan.

    edit2: olayı fatih terim'e indirgememek lazım. şu anda galatasaray en kolay onun üzerinden yıpratılıyor. ve bugüne kadar dile getirilmemiş. medyanın balıklama atlayacağı konuların tam da bu zamanda konuşulması bal gibi de manidardır. ortalıkta gözükmeyen bir insanın bir anda ortaya çıkması seçim süreciyle açıklanamaz. zira ortalığı dursun'a bırakmamakla da açıklanamaz. çünkü dursun geldiğinden beri başarısız ve kendisi aday değil. şayet aday olsaydı şu anda hiç bir şeyin gizli kalmaması adına açıklamaları tepki almayacaktı. her zaman denildiği gibi galatasaray'ın düşmana ihtiyacı yok içinde ki sevenleri gerektiği yerde düşmana gerek bırakmıyor. aysal'ı bu kategoriye hala koyamam ama bunlar gs'de ki gerçeklerdir. bir dönem aysal'da buna benzer durumları ifade etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın