resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8996
    insan nasıl görmek isterse öyle görür. ama ben 9 ocak 2018 tarihinde trt ekranlarında ersin düzen'e yaptığı açıklamaların tamamen yaklaşan seçimlere yönelik olduğunu düşünüyorum.

    fatih terim meselesini aydınlattı deniyor. neyi aydınlattı ki amk bu adam? anlattığı şeylerden hangisi bilinmiyordu. yönetim terim'i açık açık sözleşme yenilemeye davet etti. terim ne dedi? birileri istiyor diye sözleşme imzalamam dedi. ünal aysal da seçimine saygı duyarım fatih terim milli takımı seçti dedi.

    ayrıca bana göre aramızda bir kırgınlık yok. galatasaray söz konusu olduğunda kırgınlık olmaz da dedi. sorunlar ikili oynayanlardan da doğdu dedi. yanlış insanlara güvendiğini de söyledi.

    ünal aysalın trt ekranlarına çıkmasının tek sebebi dursun özbek denen rant uşağının tekrar seçilmesini engellemektir.

    adam terim'le uğraşacak biri değil. umru olmaz. türkiye'de bile yaşamıyor. derdi terim olsa en kötü gününde çıkar vururdu. çıktı mı? milli takımdan kovulduğunda tek laf etti mi? terim televizyon ekranlarında kader ortaklığı yapıyorum dediği demirören tarafından kovulurken işte kader ortağın dedi mi? demedi.

    adamın gündemi seçimdi.

    peki kimin gündemi terim - aysal meselesi. net şekilde koyu terimcilerin. bu gün ben haklıydım diyebilmek için tekrar bu tartışmayı çıkarıyorlar. adam çok önemli açıklamalar yaptı. galatasaray'ın nasıl ceza yediğinden bahsetti. neden ondan konuşmuyorsunuz amk. gündeme bak... sol frame'de yanında 500 yazması gereken bir açıklama var. dursun özbek'in yediği nane var. varsa yoksa derdiniz bu adamı haksız göstermek.

    içiniz fesat...
App Store'dan indirin Google Play'den alın