• 30
    türkiye'de sponsorluk açısından iş ortağı olmak istenecek en büyük şirketlerden. yukarıda arkadaş da bilgi vermiş: türk telekom, turkcell ve türk hava yolları var babalardan.

    türk telekom sponsorluklardan elini ayağını çekti veya çekiyor. göğüs sponsorluğundan sonra stat isim sponsorluğu da bitince devam etmeyecektir bana kalırsa.

    türk hava yolları anca avrupa maçlarında ufak sponsorluklar peşinde. veya sadece ulaşım sponsoru oluyor. onu da her türk takımına yapıyor, bir anlamı yok. stratejileri daha çok global sponsorluklara yönelik.

    bu noktada geriye turkcell kalmakta. rakiplerimizden beşiktaş'ın vodafone'la oldukça başarılı bir birlikteliği varken, yurt içinde vodafone'dan daha önde olan turkcell'le her alanda beşiktaş'ın önünde yer alan galatasaray markası arasında bir sinerji yaratılmasını olumlu karşılıyorum. turkcell her ne kadar ahlaksızlara, şerefsizlere akp hükümeti isteğiyle sponsor olmuş olsa da bu yavşaklıklarını affettirmek için iyi işler yapacaklarına inanıyorum. inanmak istiyorum.

    hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın