• 37
    22 ekim 2010 ve 25 mart 2011 arası sürmüş olan dönemdir.

    galatasaray, frank rijkaard'ın görevine son verdikten sonra hoca arayışına girmişti. en büyük aday fatih terim'di. başkan adnan polat'la fatih terim prensipte anlaşmışlardı bile denebilir fakat sonraki gün fatih terim, türkiye'de takım çalıştırmamı ailem istemiyor diyerek reddetmişti bu teklifi. * bunun akabinde de adnan polat yönetimi, gheorghe hagi'yi ikinci kez galatasaray'ın başına getirmişti.

    5 ay 3 gün, veya gün hesabıyla 155 gün süren bu kısa dönemde galatasaray, ligde oynadığı 18 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak sadece 21 puan toplayabildi. türkiye kupası'nda ligdekine göre bir tık daha iyi bir performans göstersek de, çeyrek finalde gaziantepspor'a 3-2 ve 0-0'lık skorlarla elenmiştik. rövanş maçında servet'in direkten dönen topu, o senenin en önemli anlarından biri sayılabilir bizim için.

    yukardaki bilgiler dışında, olumlu konuşabileceğimiz bir tek fenerbahçe'ye 10 sezon aradan sonra kadıköy'de kaybetmiyor oluşumuz denebilir. galatasaray tarihi'nin en başarısız dönemlerinden birisidir. ayrıca bu dönem, hagi'nin misimovic ile olan sorunlarıyla da öne çıkmıştır bir ara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın