resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 792
    güncel bonservisi konusunda akıl yürütmek istediğim futbolcumuz.

    -sezon başında sao paulo'dan 7 milyon euro bonservis ile takıma kattık.

    -diyelim ki şu an 20 milyon euro'ya inter'e sattık.

    -jason denayer, ahmet çalık, koray günter. bu üç isim de maicon'un yarısı kadar performans gösteremez.

    -şampiyonluğa oynayan bir takımız. dolayısıyla maicon'u satmamız halinde transfer yapmamız şart oğlu şart.

    -stoper transferi konusunda güncel hiç bir çalışmamız/hazırlığımız yok. apar topar bir futbolcu bulup getirsek ara transferde olduğumuz için ederinin 1,5-2 katını vereceğiz. takıma uyum sağlaması, verim alınması bunların hepsi problem olacak. imza paralarına, menejer ücretlerine girmiyorum bile.

    -kaba hesapla bugün maicon'un yerini doldurabilmek için imza parası, menejer ücreti, zartu zurtu dahil 10-12 milyon euro harcayacağız ve bu yatırımın elimizde patlama ihtimali yüksek olacak.

    geçen haftalarda ndiaye'nin olası transferi ile ilgili şunu yazmıştım.

    (bkz: #2316203)

    fikrimin halen arkasındayım. yıllardır da böyle düşünüyorum fakat maicon, muslera, gomis gibi takıma cuk oturmuş adamları sezon ortasında satmak pek akıllıca bir iş değil.

    ndiaye, feghouli, garry rodrigues, fernando gibi oyunculara iyi kar getirecek teklifler yapılsa hiç düşünmeden satılmasını desteklerim.

    son olarak; kulüp yönetimi, teknik heyet ve scout grubu her an her bölgeye transfer yapılacakmış gibi çalışmalı. bizim güncel olarak böyle bir yapımız yok. bir transferi bitirene kadar kırk takla atıyoruz. mehmet demirkol gibi zeki bir adam da çıkmış ''taraftarlar futbol menejer oyunlarına özeniyorlar, cenk satılmamalıydı.'' demiş. bu kafa yapısı artık değişmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın