resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14406
    (bkz: #2323353) gerçekten. mesela durduk yere haddi olmayan konularda yorum yaparken, ne bileyim faizler düşmeli falan diye boş boş konuşurken, galatasaray komik bir teklif yaptı falan derken etrafında kimse yok muydu bu adamın acaba?

    o kadar üst seviyelerde oynuyorsun; alışık değilsen, eğitimli değilsen, pr'ın iyi değilse, gerekirse profesyonel birini tut seni yönlendirsin ya. bizim milletin şu özümüz sözümüz bir, delikanlıyız biz tavırları yüzünden başına gelmeyen kalmadı zaten. yapılmaması gereken her şeyi yaptı adam. ülkenin her alanda kutuplaştığı dönemlerde, aleni şekilde taraf seçip garip garip açıklamalar bile yaptı. üniversitede halkla ilişkiler konusunda case study olarak okutulur; neler yapılmamalı diye.

    üzülmüyorum desem yalan olur. kendisinin galatasaray sevgisinden benim şüphem yok. eminim ki kendisi de bu noktaya geleceğini tahmin edememiştir. "düşünememek"; zaten olay bundan kaynaklanıyor.

    sonuçta istenmeyen adam olmayı başardı, taraftarda değil kendisinde suç bulursa, hatalarını kabul ederse belki ileriki yıllarda kendisine olan bakış değişir. ama hiç öyle gözükmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın