resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 718
    6 aylık kiralık dahi olsa takımımıza gelmesini istediğim futbolcu.

    peki bu adamı parlatmak, potansiyeline ulaşmasına yardımcı olmak bonservisini almasak dahi bize ne kazandırır?
    kısa vadede belki sadece bu sezona yardımcı olup gidecektir ancak, uzun vadede sonraki yıllarda futbolcu parlatabilen bir takım olarak gözükmek sonraki transferlerde artan bir ivmeyle bize katkı sağlayacaktır. bunu tek bir futbolcu olarak düşünmemek zorundayız aslında. referans göstermek açısından çok önemli bir potansiyelin, hele ki emre mor'un eksikliklerini ve fatih terim'in ona kazandırıcaklarını düşünürsek; galatasaray'a sonraki transfer sezonunda genç ve potansiyelli futbolcuları kiralamak adına kolaylık sağlayacaktır. önce kiralarız. sonra kiralar opsiyon koydururuz. sonra al-parlat-sat yapabiliriz. bunlar tek sezonda olucak şeyler değil. kümülatiftir, geçmişten gelen yaptıklarınız ve yapmadıklarınız toplanarak analiz edilir. şu sıralar o yüzden avrupanın önemli takımları bize futbolcularını kiralık vermek istemiyorlar. beşiktaş'ın bu konuda şu an daha doğru bir adres olarak görülmesi de sadece bu sezonla ilgili değil. 6 senenin toplamı bu. futbolcu kiralamak da, almak da, satmak da. ki adamların ffp konusunda bizden daha ciddi sıkıntıları var.
    benim çok param olsa, avrupada başa oynayan bir takımın sahibi olsam, içeri ya da dışarı transfer yapacağım takımın futbolcuya bakış açısından, sözleşme şartlarına uyumlarına, sözleşme fesih yapıp yapmadıklarına, teknik direktör istikrarından, sahada dizilişlerine kadar bakarım ki onlar da bakıyorlar, buna göre hareket ediyorlar. über bir yetenek değilse tabii.

    sözün özü, futbola katkı yapmak, futbolcuya katkı yapmak bize her zaman kazandıracaktır. bugün repütasyon kazandıran o katkı, yarın sportif başarı sonrasında da ekonomik kazanç illa ki sağlıyacaktır. yeter ki biz galatasaray olarak futbola katma değer kazandırmaya bi' yerlerden başlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın