resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 712
    açıkçası bruma'nın oynadığı futbolun tadı halen damağımda kalmış. bruma ile ilgili bu sözlükte neler yazılmadı ki; yok şunu yapamıyor, bunu yapamıyor diye. haklılık payı olanlarda vardı, çok fazla abartan da. ben ise tüm yapamadıkları bir yana, sahada yaptıklarıyla ilgilendim hep. çok iyi hızlanıp, öyle çalımlar attı ki; maçları izlediğimde hep topun bruma'ya gelmesini isterdim, acaba bu kez ne yapacak diye merak ederdim. sonra saçma sapan nedenlerden dolayı gönderdiler, o kadar sinirlendim ki anlatamam. hatta gittiğinde de en çok ben üzülmüşümdür belki de.
    niye anlatıyorum bunları; bizim takımda böyle pır pır, çok rahat adam eksiltebilen, en ummadık zamanlarda şapkadan tavşan çıkarabilecek en azından 1 tane futbolcu olmasını hep istemişimdir. hatırlayın beşiktaş maçında bruma'nın attığı 2. golü. o zamanda, bizim takımda o golü atabilecek futbolcu var mıydı? şimdiki takımımız da var mı? bence yok. tamam feghouli çok kaliteli topçu, garry çok istekli, çok çalışkan; haydi bir ihtimal yasin diyelim - o da iyi zamanına denk gelirse belki- ama düşünüyorum yok yani.
    endüstriyel futbolunda etkisiyle; anlatmak istediğim tarzdaki futbolcuların, dünya futbolunda nesli gitgide azalıyor. kim ne derse desin, bana göre; emre mor'da bu futbolculardan birisidir. evet, oturup emre mor'un onlarca eksiğini yazıp durabiliriz. ama gerçeklerden uzaklaşırız sadece. dortmund'da, celta vigo'da beklenen patlamayı yapamamış olabilir. ama bu bizim takımda yapamayacağı anlamına gelmez. futbol piyasasında sonradan açılan kaç tane futbolcu var, hatta bizim takımda oynamış örnekleri bile var. kaldı ki, burada daha 20 yaşında bir futbolcudan bahsediyoruz. zamanında yabancı sınırınında etkisiyle, sırf 1 sene düzgün top oynadı diye kaç tane çöp futbolcuya yatırım yaptık. hatta halen kurtulamıyoruz. kendisini 1.5 sene kiralık takımımıza katacağımız konuşuluyor. bence fazlasıyla denemeye değer.
    emre mor'u futbol piyasasına çıkaran, ona bu şansı milli takımda fazlasıyla veren; eski hocası, fatih terim ile yeniden çalışma fırsatı bulacak, şayet gelirse. kendisini tanıyan, ne yapabileceğini çok iyi bilen bir fatih terim'in, emre mor'dan çok iyi şekilde yararlanabileceğini düşünüyorum. zaten emre mor, fatih hocayla da başarısız olursa; iyice gözden düşer ve yetenekli ama olmayan futbolcular kervanına katılır. yani; bu emre mor'un kendini ispatlaması adına son şansı olabilir. bu da bizim işimize gelir tabi ki.
    umarım bize transferi gerçekleşir de, milli takımdaki emre mor gibi; ben de dahil hepimizi oynadığı futbolla heyecanlandırır, mest eder, iç saha maçlarımızda top ayağına her geldiğinde bütün stadı ayağa kaldırır. en azından bana, bruma'nın gidişini unutturur.(u: :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın