• 19
    ceza almış yazardır:) hamit hep sen mi gelip başlık altına yazacaksın dostum. kendisi benden gıcık olduğunu onlarca kez genelden özelden söylese de benim kendisine bir gıcıklığım olmadı.

    hayatta da ceza alacak biri değildi. kendisi tam bir memur ki gerçek hayatta da devlet memuru. dün baya bir konuştuk en son sözlük hayatımda ilk defa birisine ofsayt verdim sayesinde kendisine:) ama espri olarak takıldım sonra sistemde seri ofsayt verilince geri alınamıyormuş onu da gördük. yani tüm sınırları zorladık sayesinde.

    belli bir sebebi yokmuş sadece benden gıcık alıyormuş onun için beni engellemiyormuş sırf ofsayt basmak için:) içeceğim çaya ... isteyecek kadar sever beni:) valla öyle dedi...ne için tam olarak hala anlamadım...hatta moderasyona böyle böyle ben birkaç gün yazmayayım dedim yine beni kaşıdı...yazdırdı...moderasyona da özür buradan...kendisiyle vergi dairesi anılarımızı da yad ettik...nisanda baba oluyormuş...allah analı babalı büyütsün yeğenime ölmez sağ kalırsak bir çeyrek altın da benden...bu kadar hakaret edip beni ofsaytlamasaydı yarım da olabilirdi:)

    ne için işbu girdiyi uzattığıma gelince; kendisi çok sever uzun entryleri ki başlığındaki halihazırda en uzun entry olsun diye uzattım bunu da...kendine iyi bak mükellefleri de fazla vergilendirme:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın