• 58
    ne kadar karakterli olduklarını dursun özbek'i ibra ettikleri zaman görmüştük. boşuna heveslenmeyin dursun özbek'i ikinci kez başkan seçecekler ve üç buçuk yıl daha başımıza musallat edecekler. bu güne kadar galatasaray yararına ne halt yapmış bu herifler.

    benim anlamadığım galatasaray lisesi gibi bir ilim irfan kurumu nasıl böyle mezunlar veriyor. çok ağır laflar kullanmak istemediğimden böyle yazıyorum yoksa ben edeceğim lafları biliyorum. on dört yaşındaki veletler girip dört sene orada okuyor ve kulübü ipotek altına alıyorlar. var mı böyle bir saçmalık. babalarının malı gibi görüyorlar kulübü. malumatı hakkında yeterli bilgim yok ama herhalde bunlar zaten yurtçu olarak yetişiyorlar ve üst dönemler abi, ablaları oluyor bunların ve böyle bir manevi bağlılık oluşuyor. sonra böyle seçim zamanları gelmeden önce orda burada bizim fikrimiz hür, irfanımız hür, bizim örneğimiz tevfik fikret yeaa deyip bardakta fırtına koparıyorlar ardından seçim geliyor ve ne oluyor aa yine galatasaray'a zarar verecek kişiler seçilmiş oluyor, ibra edilmiş oluyor, arsaları satabilmesi için yetki almış oluyor.

    sözde fikri hür vicdanı hür olacaklar. o lise bir gün ayrılacak kulüpten. o zaman göreceğiz kulübün gerçek sahipleri kimler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın