resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 661
    kendisini yasiyla ovenler ayni donemde bvb'ye gelmis plusice bakmasi gereken oyuncu. her yasi genc oyuncu gelismez ki emre bunun guzel ornegi. bvb de oynamama nedeni kotu tercihleri ve sacma hareketleriydi ki bunlara devam ediyor. yazdigim tum entrylerde nasil futbolcu oldugunu belirtmistim.

    ayrica ilginc bir durum var taraftarimizda. emre mor icin gelsin vs diyenler cok. tabi 1 mac dahi izlememislerdir o ayri. ancak garry rodrigues hucumda sacma tercih yapinca ana avrat giden adamlar emre mora hic dayanamaz. ben izledigim maclardan bir ornek veriyim;

    rakip yari sahada baski yapan bvb top kazanmistir. cok adamla ileridedir rakip ise ataga cikacaktir ancak top kaptirmistir. he iste bvb pas yaparak iyice yardirir hersey iyidir ceza yayina gelinir ve top emre mora gelir. arkadasin karsisinda 2 defans vardir. saginda ,solunda, onunde ve arkasinda hep takim arkadaslari mevxut. ama superstar 2 defansin icine top surer gecmek icin ve kaybeder atak pic olur.

    baska ornek ki en cok yaptigi. takim ilerdedir yigar oyunu. top emreye gelir once oyunu yavaslatir sonra calim dener cogunlukla gecemez ve top kaybeder. kaybetmezse de lato gibi geri oynar atak pic olur.

    kimse genc vs ayagi cekmesin kafa yok. plusic guzel ornek bakin degerine ve oyununa emre ne oynuyor ona bakin. he ayri bir top veririz oynar derseniz is yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın