2017-18 İspanya La Liga 18.Hafta Maçı
22:30 Estadio De Balaidos
2 - 2
  • 10
    real madrid'in tüm takım olarak kötü olduğu bir maçtı ama özellikle üç futbolcu tüy dikti bu maç. hakimi, marcelo ve ronaldo.

    hakimi için söyleyebileceğim tek şey real madrid'in tarık çamdal'ı olduğu.

    marcelo bu sezon çok savruk bir performans veriyor ama bu maçta iyice dibi gördü. sol bek olmasına rağmen ileri üçlünün solunda oynuyormuş gibi geriye hiç dönmedi, celta gibi etkili gol yollarına sahip bir takım karşısında savunmasını yalnız bıraktı. hücumda da etkileyici bir performans sergilemedi. en kötüsü ise takımının yediği 2. gol direk ona yazar.

    ronaldo'ya gelirsek, kariyerinin en kötü maç performanslarından birisini gösterdi. tanınmaz haldeydi, hücumda aldığı çoğu topu ezdi, madrid'in yediği ilk gol onun gereksiz bir şekilde kaptırdığı toptan ötürü oldu. isteksizti, kendisinde görmeye alışkın olduğumuz hırsı yoktu. sahada sanki o tanıdığımız ronaldo değilde dublörü vardı.

    kaleci keylor navas , gareth bale ve biraz da luka modric hariç diğer oyuncular da son derece vasat bir performans ortaya koydu. bale'in attığı goller hariç gol yollarında tehlike oluşturabilecek pozisyonlarda üretilmedi.

    son olarak bir paragraf da zidane'a açmak istiyorum, takımın teknik direktörü olarak mağlubiyette elbette onun da payı var. her fırsatta oyuncularıma güveniyorum, transfere gerek yok diyerek hamzaoğlu vari açıklamalar yapan zidane dk 75'e kadar değişiklik dahi yapmadı. böylelikle de bizim de zidane'ın kulübedeki oyunculara ne kadar güvendiğine dair bir fikrimiz oluştu. (diğer maçlarda da 60'dan önce değişiklik yapmıyor skordan bağımsız olarak) maç 2-2 olduktan sonra kalan birkaç dakika da bile üçlü ortasahayı bozmayıp, casemiro'yu oyundan çıkarıp risk alıp gol aramak yerine iki golle oynayan bale'i oyundan çıkarıp asensio'yu oyuna aldı.

    real madrid'in la liga'da şampiyonluk yarışına havlu attığı ortada. sadece skor ve puan olarak değil oynanılan oyun olarak da umut vermiyor takım. şampiyonlar ligi içinse zidane'ın inadı bırakıp transfer yapması ama en önemlisi mevcut oyuncularının verimini yükseltmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın