resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 659
    safi yetenektir, yatırım yapmaya da değer, hayal etmeye de. futbolda bazı şeyler çalışmayla olmaz. ilk adım hızı gibi, topu ayağına yapıştırıp gitme gibi, adamın tabiri caizse içinden geçme gibi. bu çocukta klasik arjantinli yeteneği var.

    geleceği noktayı tahmin etmek güç. zor bir oyuncu tipi. kusursuz olursan messi olursun. eğer kusurlar başlarsa aimar falan olursun. daha da düşük seviye olabilirsin. her şey ne kadar çok işlendiğine ve ne kadar çok çalıştığına bağlı. ama etiket ve önyargılarla her meseleye yaklaşılan bu topraklarda kendisi hakkında şu olur bu olur diyenlerin tamamı da boş yorum yapmaktadır. bizlere kalsa daha 20 yaşındaki bu çocuğu çarmıha gereriz. çocukta ne moral kalır ne azim. kendimi soyutlamıyorum, hepimiz böyleyiz.

    oynaması, süre alması falan da o kadar mühim değil. eğer doğru yerdeysen antrenmanda bile gelişirsin. bence ispanya'da kalmalı kendisi. türkiye'de bir takımda oynarsa sorunları hallolacak demek yanlış tespit olur. emre çolak ve semih kaya galatasaray'da oynarken gerilemedi mi? en iyi arda turan toy, çömez olan arda turan değil miydi? bu topraklarda hiçbir bitki yetiştiremezsin, hepsi kurur. türkiye'ye geldiği gün gelişimini artık unutsun. çok istisnai örnekler olur, cenk tosun gibi. acayip çalışkan olacaksın da, pes etmeyeceksin de, hocan şenol güneş olacak da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın