resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14359
    renktaşlar aklınızı başınıza devşirin bu gövdesi bacaklarından uzun dar omuzlu koca kafalı futbolcunun amacı galatasaray'a malzemeci de olsa bir şekilde kapak atıp oradan hocalığa, yöneticiliğe, başkanlığa, federasyon başkanlığına hatta spor bakanlığına yürümek.

    takiye yapan, kumar oynayan, arkadaşı mustafa'nın sevgilisi ile yıllarca sözlü kalan, galatasaray formasına ...rengi diyen, bizim maddi sıkıntılarımızla komikler işte seviyoruz yine de diye alay eden, yaşlı adamları darp eden, galatasaray efsanelerine artistlik yapan, onları kovduran, tüm galatasaray düşmanlarıyla (federasyon yöneticisi-gazeteci-rakip takım başkanı) sıkı fıkı dostluklar kuran, şut çekemeyen, koşamayan "adam"ın; gül baba'nın, tevfik fikret'in, celal bayar'ın, gündüz kılıç'ın, fatin rüşdü zorlu'nun, fatih terim'in, ergin ataman'ın, ekrem memnun'un galatasarayında işi yoktur.

    mesele sadece bir top tepicisinin galatasaraya transfer olması değil galatasaray'a truva atı olarak girip türkiye'nin tek evrensel markasını çökertmeye çalışacak olan bir zihniyete engel olmamızdır. bizden uzak dur sen git ipek soylu'ya canlı yayında mesaj yaz yükseleni beşiktaş gizli fenerli çakma leonidas sakallı...aslolan galatasaray!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın