resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14383
    galatasaray formasıyla 1 lig, 1 süper kupa şampiyonluğu bulunan futbolcu.

    futbolculuk yıllarında galatasaray sırasıyla;
    süper lig'de 3., 1., 5., 3. ve 8. olmuştur.
    bu sezonlarda türkiye kupası'nda hiç final görememiş, kayseri erciyesspor, gençlerbirliği, sivasspor, antalyaspor ve gaziantepsor'a elenmiştir.
    avrupa'da ise sırasıyla şampiyonlar ligi'nde ilk turda elenmiş, uefa avrupa ligi'nde leverkusen'e 3. turda, hamburg'a 4. turda, atletico madrid'e 3. turda, karpaty lviv'e 1. turda elenmiştir.

    tabi ki bunların tek müsebbibi kendisi değildir ama kendisini aklayıp paklayıp cilalamaya, bize kakalamaya çalışan basının artık kabullenmesi gerekir ki, galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu değildir. efsanesi hiç değildir. efsane olabilmek için efsane bir kadronun parçası olmak ya da kadro içerisinde yaptıklarınla efsaneleşmek gerekir. saha dışında ekstra unutulmaz işlere de imza atmak efsaneliğe giden başka bir yoldur. şimdi bu sözde efsaneye bakıyoruz, oynadığı kadrolar yüksek maliyetlere kurulmuş ama hep saç baş yoldurmuş kadrolar. sürekliliği olmayan, başarısız sezonlarımızın peşi sıra geldiği dönemlerdeki kadronun kaptanı. saha dışındaki kariyeri zaten skandal tünelinde geçmişe yolculuk.

    tüm bu verilerin ışığında, hala nasıl efsane olduğu yutturulmaya çalışılabiliyor? hala neden ikna edilmesi gereken, rica minnet takıma getirilmesi gereken topçu muamelesi yapmamız isteniyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın