• 98
    vay be babam.

    hayata, "bana zordu ama güzeldi. elveda." dedin, toprak altına girdin, şimdi de filmin çekiliyor. 2 ay sonra 5 sene olacak. hayalle yaşarken gerçek dünyada, zamanı içiyoruz haberimiz yok.

    ekleme:
    silinme sebebi: içerik başlıkla uyumlu değil
    1) "hayat bana zordu ama güzeldi. elveda." sözü, "veda" albümünün kapak arkasında da yer alan ve google'da basit bir aramayla da keşfedebileceğimiz üzere müslüm gürses sözü. ferdi tayfur'un değil.
    2) toprak altına girmiş diyorum yani vefat etmiş. 03.03.2013 tarihinde müslüm gürses'in vefat ettiği de bilinen bir gerçek. orhan gencebay hayatta.
    3) yazıyı yazdığım sıralarda müslüm gürses'in hayatını anlatan bir film çekiliyordu. 27 ekim 2018'de vizyona girdi ve baya baya piyasayı salladığı için haberdar olmak çok zor değil. azer bülbül'ün hayat hikayesinin filminin çekildiğini duymadım.
    4) 2013 mart'ında vefat ettiği için, 2018 ocak'ında vefatının yıl dönümüne 2 ay kalmış oluyor. burada da bir sıkıntı görülmüyor.
    5) "hayalle yaşarken gerçek dünyada, zamanı içmişiz haberimiz yok." sözleri, müslüm gürses'in kült şarkılarından "haberimiz yok" şarkısında geçmekte. hakan taşıyan'ın "haberimiz yok" adlı bir eseri yok.

    tüm bunların ışığında, "içeriğin başlıkla alakalı olmayan" kısmı neresi? bu giri buna dayanarak silinmiş. silen moderatör bunu açıklarsa sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın